Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ziua NATO in Romania: Se implinesc 12 ani de cand drapelul tarii noastre a fost arborat oficial la sediul Aliantei Nord Atlantice. La MApN are loc Ziua Portilor Deschise (VIDEO)

B1 B1,
Ziua NATO in Romania: Se implinesc 12 ani de cand drapelul tarii noastre a fost arborat oficial la sediul Aliantei Nord Atlantice. La MApN are loc Ziua Portilor Deschise (VIDEO)

Ceremonie militara fastuoasa duminica, la sediul Ministerului Apararii Nationale, pentru a sarbatori Ziua NATO. Se implinesc 12 ani de cand drapelul Romaniei a fost arborat oficial la sediul. continuă pe B1

Ziua NATO in Romania: Ziua Portilor deschise la Ministerul Apararii

Sediul Ministerului Apararii va fi deschis publicului duminica, pana la ora 13. 00, cu ocazia Zilei NATO in Romania.

Klaus Iohannis, mesaj la 12 ani de cand Romania a devenit membru NATO cu drepturi depline: Este unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii noastre externe contemporane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia aniversarii Zilei NATO in Romania. Seful statului a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca aderarea tarii noastre la Alianta.

Judecatorii au respins ca nefondata o contestatie facuta de Ovidiu Tender. Milionarul ramane cu condamnarea de 12 ani si 7 luni primita in Rafo-Carom

Curtea de Apel Bucuresti a respins astazi o contestatie in anulare formulata de milionarul Ovidiu Tender. Afaceristul a contestat condamnarea definitiva de 12 ani si sapte luni de inchisoare primita in dosarul Rafo-Carom. Tender ramane in penitenciar unde executa pedeapsa.

Marturiile Ceraselei, sclava sexuala de la 12 ani: Ma amenintau cu moartea ca sa satisfac toate poftele clientilor

Dosarul in care au fost trimisi in judecata membrii unui clan de proxeneti din Lugoj scoate la iveala marturia incredibila a unei tinere care a declarat ca a fost exploatata sexual inca de la varsta de 12 ani. Tanara cere daune morale de peste 100. 000 de euro.

FOTO Ziua NATO, tratata cu dezinteres la Slatina. Militarii, pompierii, politistii, jandarmii si trei-patru directori au raspuns invitatiei prefectului

Ziua se anunta frumoasa, invitatiile au fost lansate din vreme, insa la ceremonia organizata cu prilejul Zilei NATO in Romania n-au venit pe platoul din fata Prefecturii Olt mai mult de trei-patru directori de institutii deconcentrate, exceptandu-i pe sefii Politiei, ISU, IJJ si Unitatea Militara.

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3296 seconds )