Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Sfantului Ilie

România Liberă România Liberă,
Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Sfantului Ilie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, luni, pe contul sau de Facebook un mesaj dedicat tuturor aviatorilor romani, precum si celor care astazi isi serbeaza ziua onomastica. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane: Le multumesc aviatorilor pentru daruirea de care dau dovada, pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de aliatii nostri din NATO

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pilotilor de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful Executivului le multumeste aviatorilor pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de.

Klaus Iohannis, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene: Aviatia romana este pregatita astazi sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe pagina personala de Facebook cu ocazia sarbatoririi Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful statului a spus ca cinstirea eroilor aerului este semnul.

Demonstratii cu ocazia Zilei Aviatiei. Bucurestenii pot participa si sambata la o expozitie de aparate de zbor

Sute de persoane s-au dus, sambata dimineata, la Baza militara 90, unde au posibilitatea sa vada o expozitie de avioane si elicoptere de lupta care apartin Fortelor Aeriene Romane. Si sambata, pilotii vor face repetitie generala pentru Ziua Aviatiei, marcata pe 19 iulie in toate orasele mari din tara.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de felicitare tuturor aviatorilor cu prilejul Zilei Aviatiei si a Fortelor Aeriene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de felicitare tuturor aviatorilor cu ocazia sarbatoririi Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, la 20 iulie, intr-un comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis: Aviatia e pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul de membru NATO

Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Zilei Fortelor Aeriene, ca aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE.

Klaus Iohannis: Aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Zilei Fortelor Aeriene, ca aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE, potrivit unui comunicat de presa al Presedintiei.

Iohannis: Aviatia e pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul de membru NATO

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Zilei Fortelor Aeriene, ca aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE.

Ziua Aviatiei Romane: Antrenamente cu aeronave militare, in zona Monumentului Eroilor Aerului din Capitala

Antrenamente cu aeronave militare au avut loc vineri dimineata, in zona Monumentului Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor din Capitala, in cadrul pregatirilor pentru sarbatorirea Zilei Aviatiei Romane si a.

20 iulie, Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene si ziua Sfantului Proroc Ilie Tesviteanul, patronul spiritual al aviatiei

Aviatorii militari sarbatoresc luni Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. inca din 1913 pionierii aviatiei l-au ales pe Sfantul Ilie drept patron al aviatiei. Asadar, din 1913 ziua de 20 iulie, ziua.

Trafic rutier DEVIAT, duminica, din cauza Zilei Aviatiei. Vezi modificarile

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, 19 iulie, in Capitala, din cauza ceremoniile prilejuite de Ziua Aviatiei 20 iulie).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )