Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mesajul Simonei Halep pentru echipa de la Matei Bals, dupa ce s-a vindecat de COVID-19

Antena3 Antena3,
Mesajul Simonei Halep pentru echipa de la Matei Bals, dupa ce s-a vindecat de COVID-19

Simona Halep, locul 2 WTA, a multumit, luni, echipei de medici de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani, spunea a ca a fost infectata cu coronavirus. continuă pe Antena3

Ce mesaj le-a dat Simona Halep medicilor de la Matei Bals. Reactiile fanilor au fost total neasteptate

Simona Halep a fost bolnava de coronavirus, insa jucatoarea de tenis si-a revenit complet de virus, iar acum este in afara oricarui pericol. Astfel, sportiva a tinut sa le multumeasca medicilor pentru ca au avut grija de ea. Ce mesaj le-a dat Simona Halep medicilor de la Matei Bals Multumesc echipei de la Matei Bals .

Secretul jocului Simonei Halep s-a aflat. De ce e atat de buna, de fapt

Simona Halep este adesea laudata pentru jocul complet pe care il are. Astfel, jucatoarea de tenis afirma ca acesta se datoreaza numarului mare de antrenori cu care a lucrat in copilarie. Secretul jocului Simonei Halep s-a aflat Este adevarat, am un joc destul de complet. Mai putin cel de slice, pe care nu-l stiu deloc.

Halep s-a pozat cu medicii de la Matei Bals: Mesaj pentru Eroii din linia I

Simona Halep s-a vindecat de COVID-19, fara sa aiba nevoie de spitalizare. Chiar si asa, constanteanca de 29 de ani a tinut sa le multumeasca celor care de 8 luni se lupta cu epidemia care a paralizat Romania.

Simona Halep a aparut in Bucuresti dupa ce a anuntat ca s-a infectat. Cum a fost surprinsa: atentie, nu au trecut nici 10 zile de izolare

Lumea sportului a primit o veste grea in ultima zi a lunii octombrie. Cu toate ca apropiatii spotivei sustin ca Simona Halep a fost foarte grijulie in vremurile acestea, a fost testata pozitiv cu coronavirus la finele lui octombrie. Cum a fost surprinsa acum pe strazile din Bucuresti? Simona Halep, surprinsa pe strazile din Bucuresti.

VIDEO Liga 1: FC Viitorul vs Dinamo Bucuresti 2-1 A cincea infrangere consecutiva pentru echipa lui Cosmin Contra

Seria rezultatelor negative continua pentru Dinamo. Echipa pregatita de Cosmin Contra ocupa locul 15 penultimul) in clasament, dupa ce a pierdut, duminica, scor 2-1, pe terenul formatiei FC Viitorul, in etapa a zecea din Liga 1. Pentru caini aceasta a fost a cincea infrangere consecutiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )