Libnet.ro
UNICEF

08:00

Secretul jocului Simonei Halep s-a aflat. De ce e atat de buna, de fapt

Playtech Playtech,
Secretul jocului Simonei Halep s-a aflat. De ce e atat de buna, de fapt

Simona Halep este adesea laudata pentru jocul complet pe care il are. Astfel, jucatoarea de tenis afirma ca acesta se datoreaza numarului mare de antrenori cu care a lucrat in copilarie. Secretul jocului Simonei Halep s-a aflat Este adevarat, am un joc destul de complet. Mai putin cel de slice, pe care nu-l stiu deloc. continuă pe Playtech

Secretul Anamariei Prodan s-a aflat. Ce face ea, de fapt, pentru a avea averea mare tot timpul

Secretul Anamariei Prodan s-a aflat: impresara nu are datorii si nu isi face, niciodata. Cat despre familie, o fata o are in America, alta e in Milano, iar sotul si fiul cel mic locuiesc in Dubai. Si la vreme de pandemie, Anamaria Prodan face naveta intre cele trei continente si nu se teme sa calatoreasca .

Cum faci frisca fara mixer. Secretul celebrilor cofetari s-a aflat

Frisca este unul dintre elementele esentiale ale unui desert complex. Ea se poate folosi in cafea sau ca topping pentru briose. in plus, frisca se mai poate adauga si pe placinte sau poti sa o mananci simplu, cu lingura. Cum faci frisca fara mixer insa, inainte de a face toate aceste lucruri, este bine sa .

EXCLUSIV Alin Oprea, replica dura pentru sotia care il acuza ca sta pe banii amantei. Secretul veniturilor sale s-a aflat!

Dupa 22 de ani de casnicie a vrut sa divorteze pe cale amiabila, dar s-a ajuns la tribunal. Alin Oprea si fosta sotie, Larisa, sunt la cutite. Scandalul e in floare, cei doi nici nu-si mai vorbesc iar fosta sotie i-a blocat si conturile. Nici propria fiica nu vrea sa-l mai vada. Solistul locuieste acum .

Secretul Paulei Seling s-a aflat: De aproape 42 de ani vegheaza sa imi fie bine

Paula Seling a impartasit un detaliu din viata sa pe care fanii care o urmaresc deja de ani buni nu-l stiau. Ce declaratie superba a facut artista unei persoane extrem de dragi din viata sa? E vorba despre cineva care a stat mereu in umbra solistei. Paula Seling, mesaj emotionant: Vegheaza sa imi fie bine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )