Libnet.ro
UNICEF

01:06

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Mai multe judete din tara se afla, miercuri, sub Cod galben de ceata. Specialistii au anuntat ca, din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea in unele zone chiar si sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

UPDATE. COD PORTOCALIU si COD GALBEN de inundatii pentru mai multe rauri

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava, Moravita, Caras si Nera, din judetele Timis si Caras-Severtin, si cod galben pe rauri din judetele Bihor, Hunedoara, Ara.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in 6 judete, pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, mai multe atentionari cod galben de ceata, pentru 6 judete din Transilvania si Moldova, valabile pana la miezul noptii. Potrivit.

Avertizari meteo in tara: zona de munte, sub Cod galben de ninsori si vant. Mai multe aeronave au intarzieri

Avertizari meteo valabile in mai multe zone din tara. Regiunea de munte a Romaniei se afla luni, pana la ora 12. 00, sub avertizare de Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite. De asemenea, judetul Iasi se afla, pana la ora 13. 15, sub avertizare meteo de Cod galben de vant. Noaptea trecuta a nins si in Bucuresti, motiv pentru care mai multe aeronave au intarzieri de pana la o ora din cauza operatiunilor de degivrare.

Atentionare de vant puternic in trei judete din Oltenia, cod galben de ninsori viscolite la munte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in aceasta dimineata o avertizare nowcasting de vant puternic valabila pana la ora 10. 00 in judetele Mehedinti, Dolj si Olt. De asemenea, de ieri dupa-amiaza pana astazi la ora 12. 00 zonele montane se afla sub cod galben de vant puternic si ninsori viscolite.

Cod Portocaliu de inundatii in Banat

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru mai multe cursuri ale raurilor din Banat. Sunt vizate raurile Barzava, Caras si Nera. Din cauza precipitatiilor inregistrate in ultimele 24 de ore, dar.

Cod portocaliu de inundatii pe raul Barzava si cod galben pe Timis si Moravita, in judetul Timis

Raul Barzava se va afla de luni, la ora 18. 00, pana marti, la ora 16. 00, sub cod portocaliu de inundatii, raurile Timis si Moravita, sub cod galben, potrivit Institutului National de Hidrologie si.

Maramuresul intra sub cod galben de vant si ninsori

Maramuresul va intra astazi, 11 ianuarie, sub incidenta unui cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite in zona de munte.

Atentat terorist in Franta. CNN: Mai multe celule teroriste au fost activate. Ofiterii francezi au ordin sa poarte armele tot timpul

Ofiterii fortelor de ordine franceze au primit ordin sa renunte la activitatile pe retelele sociale sa poarte armele la ei tot timpul si pentru ca mai multe celule teroriste au fost reactivate in ultimele 24 de ore in Franta, a declarat sambata o sursa din politia franceza pentru CNN.

CNN: Mai multe celule teroriste au fost activate. Ofiterii francezi au ordin sa poarte armele tot timpul

Ofiterii fortelor de ordine franceze au primit ordin sa renunte la activitatile pe retelele sociale sa poarte armele la ei tot timpul si pentru ca mai multe celule teroriste au fost reactivate in ultimele 24 de ore in Franta, a declarat sambata o sursa din politia franceza pentru CNN.

Un acoperis de bloc a cazut pe mai multe autoturisme din cauza vantului puternic

Pompierii mehedinteni intervin la aceasta ora pentru degajarea unui acoperis cazut pe mai multe autoturisme in Drobeta Turnu Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )