Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO: Cod galben de vant puternic, in mai multe judete din tara

România Liberă România Liberă,
METEO: Cod galben de vant puternic, in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica seara, mai multe avertizari meteo de instensificari ale vantului. continuă pe România Liberă

Cod galben de vant si ceata in mai multe judete ale tarii, sambata, pana la ora pranzului

Judetele Prahova, Arges, Dambovita, Caras-Severin si Sibiu sunt, pana sambata dupa-amiaza, sub avertizare cod galben de vant, care in unele zone poate atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora. Alte cinci judete sunt sub avertizare cod galben de ceata, in aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Vine iarna! Cod galben de ninsoare si viscol in nordul si centrul tarii, pana duminica noapte

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori si vijelii pentru 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii, valabila de sambata noapte pana duminica seara. Potrivit avertizarii cod galben, in regiunile nordice si centrale vor predomina ninsorile, motiv pentru care la munte se va depune un nou strat consistent de zapada.

COD PORTOCALIU de viscol pana duminica la ora 18. COD GALBEN de vant puternic in cea mai mare parte a tarii. Care sunt zonele afectate de viscol

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de viscol valabila pana duminica la ora 18, pentru zonele montane, si o avertizare cod galben de vant puternic valabila pe aproape intreg teritoriul tarii, pana la ora 20.

Avertizare meteo: Cod galben de vant si ninsori in nord si centru, cod portocaliu de ninsori in nordul Moldovei

Centrul si nordul tarii se afla sub cod galben de ninsori, pana la ora 20. 00, iar sudul, estul si centrul se afla si sub cod galben de vant, in vreme ce zona montana inalta a Carpatilor Meridionali si de Curbura si nodul Moldovei se afla sub cod portocaliu de ninsori, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata si vizibilitate scazuta in judete din Transilvania, Muntenia si Moldova

Meteorologii au emis, vineri dimineata, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in mai multe judete din Transilvania, Muntenia si Moldova, pe durata urmatoarelor ore.

Vant puternic. Ce sunt sfatuiti soferii care pleaca la drum, cum trebuie sa circule pentru a evita tragediile

Cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara, printre care si Calarasi a fost prelungit de specialisti pana luni dimineata, fenomenele vizate fiind intensificari ale vantului in sud, est si centru, ninsori moderate cantitativ in nord si centru.

Cod galben de ploi, ninsori si vijelii, in 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori si vijelii pentru 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii, valabila de sambata noapte pana duminica seara.

Trafic in conditii de iarna pe mai multe drumuri nationale din tara, din cauza zapezii si a vantului

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna in mai multe judete din tara, iar pe unele drumuri nationale se actioneaza cu utilaje de deszapezire, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Politiei Romane.

Opt judete sunt sub avertizare cod galben de ceata

Judetele Prahova, Arges, Dambovita, Caras-Severin si Sibiu sunt, pana sambata dupa-amiaza, sub avertizare cod galben de vant, care in unele zone poate atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora. Alte opt judete sunt sub avertizare cod galben.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in nordul Moldovei si in Carpatii Meridionali, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica atentionari cod portocaliu de ninsori si viscol ce vizeaza 14 judete din nordul si centrul tarii, restul teritoriului fiind sub atentionare cod galben.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )