Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vine iarna! Cod galben de ninsoare si viscol in nordul si centrul tarii, pana duminica noapte

Adevărul Adevărul,
Vine iarna! Cod galben de ninsoare si viscol in nordul si centrul tarii, pana duminica noapte

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori si vijelii pentru 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii, valabila de sambata noapte pana duminica seara. Potrivit avertizarii cod galben, in regiunile nordice si centrale vor predomina ninsorile, motiv pentru care la munte se va depune un nou strat consistent de zapada. continuă pe Adevărul

Cod galben de ninsori moderate in nordul si centrul tarii din aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o atentionare Cod galben de ninsori moderate in nordul si centrul tarii si precipitatii mixte abundente in nord - est valabila din aceasta noapte pana duminica noapte.

Cod galben de ploi, ninsori si vijelii, in 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori si vijelii pentru 26 de judete din nordul, estul, vestul si centrul tarii, valabila de sambata noapte pana duminica seara.

Cod galben de vant si ceata in mai multe judete ale tarii, sambata, pana la ora pranzului

Judetele Prahova, Arges, Dambovita, Caras-Severin si Sibiu sunt, pana sambata dupa-amiaza, sub avertizare cod galben de vant, care in unele zone poate atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora. Alte cinci judete sunt sub avertizare cod galben de ceata, in aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Opt judete sunt sub avertizare cod galben de ceata

Judetele Prahova, Arges, Dambovita, Caras-Severin si Sibiu sunt, pana sambata dupa-amiaza, sub avertizare cod galben de vant, care in unele zone poate atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora. Alte opt judete sunt sub avertizare cod galben.

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii pe raurile din judetele Prahova, Tulcea si Constanta (VIDEO)

Cod galben de inundatii pe raurile din judetele Prahova, Tulcea si Constanta. Hidrologii avertizeaza ca se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, dar si viituri rapide pe r.

Cod galben de inundatii pe raurile din judetele Prahova, Tulcea si Constanta pana joi la pranz

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Prahova, Tulcea si Constanta, valabila pana joi la ora 12.

Cod galben de inundatii in trei judete ale Romaniei

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de inundatii pe raurile din judetele Prahova, Tulcea si Constanta, valabila pana joi la ora 12.

Avertizare meteo. Cod galben de ploi torentiale si vant puternic in 11 judete

Partea de sud-est a tarii va fi spulberata de ploi torentiale si vant de puternic in urmatoarele ore. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis in acest sens un cod galben de ploi, vijeliile urmand a se mai domoli joi, la ora 12.

Cod galben de ceata si vizibilitate scazuta in judete din Transilvania, Muntenia si Moldova

Meteorologii au emis, vineri dimineata, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in mai multe judete din Transilvania, Muntenia si Moldova, pe durata urmatoarelor ore.

Prognoza meteo. ANM a emis un Cod galben de ploi abundente in Bucuresti si 11 judete

Municipiul Bucuresti si 11 judete din sud-estul tarii vor intra, miercuri dupa-amiaza, sub incidenta Codului galben de precipitatii abundente, atentioneaza Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )