Libnet.ro
UNICEF

10:30

METEO: Vine toamna brusc cu ploi torentiale si temperaturi foarte scazute

România Liberă România Liberă,
METEO: Vine toamna brusc cu ploi torentiale si temperaturi foarte scazute

Vremea va fi instabila, luni, iar valorile termice vor scadea semnificativ, in special in regiunile extracarpatice, unde vor fi cu mult mai scazute decat mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala averse, in toate regiunile, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina, anunta meteorologii. continuă pe România Liberă

METEO. Vine toamna: Ploi, racire accentuata, vant si descarcari electrice, pana marti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o informare de ploi si racire accentuata, valabila incepand din aceasta dupa-amiaza pana marti seara.

Strazi blocate in Slatina din cauza unei ploi torentiale. Politistii si pompierii au facut cu greu fata situatiei (VIDEO)

Mai multe orase din tara au fost inundate din cauza unei ploi torentiale care a avut loc duminica noaptea, printre care si Slatina. Politistii si pompierii au facut cu greu fata situatiei,.

Ieri vara sufocanta, azi toamna apriga. Constanta, inundata de ploi torentiale

Ploile torentiale si vantul puternic au doborat copaci, au inundat zone din municipiul Constanta si au lasat fara energie electrica si apa localitati din Dobrogea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )