Libnet.ro
UNICEF

09:30

Metrorex: contract de 14 mil. euro atribuit Electrica Furnizare pentru energia pe un an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Metrorex: contract de 14 mil. euro atribuit Electrica Furnizare pentru energia pe un an

Metrorex a atribuit companiei Electrica Furnizare un contract in valoare de 62,1 milioane lei, echivalentul a 14,15 milioane euro, inclusiv TVA, prin care va achizitiona energie electrica in urmatoarele 12 luni. continuă pe Wall-Street Ro

Coface: Peste 15% dintre distribuitorii de produse IT au falimentat in 2013, cu datorii de 76 mil.euro

Aproape 200 de firme active in sectorul distributiei de produse IT si software 15% din total), cu datorii cumulate de 336 milioane de lei peste 76 milioane de euro) si-au incetat activitatea anul trecut din cauza contractiei veniturilor si concurentei.

NEPI, majorare de capital de aproape 12 mil. euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara locala, va efectua o majorare de capital de 11,88 mil. euro, printr-o emisiune de actiuni.

Samdam Gifts, investitii de 2,2 mil. euro pentru achizitii la fabrica de articole promotionale din Baia Mare

Compania Samdam Gifts, care activeaza pe piata articolelor promotionale, va investi 2,2 milioane euro din fonduri europene pentru achizitia de echipamente si utilaje noi la fabrica din Baia Mare, intentionand sa produca si pentru alte piete din Europa.

Prejudiciu de peste 1,37 mil euro din vanzarea online de telefoane si tablete

Inspectorii antifrauda fiscala au identificat si stabilit un prejudiciu de peste 1,37 milioane euro, reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta vanzarii on-line de telefoane mobile inteligente si tablete de ultima generatie, potrivit unui comunicat ANAF remis redactiei.

Primaria Capitalei ar putea da circa 1,2 mil. euro pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Sf. Gheorghe Nou

Primaria Capitalei ar putea da in jur de 1,2 milioane de euro pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Sf. Gheorghe Nou, cu ocazia Anului Brancoveanu, potrivit unui proiect care va fi supus votului consilierilor generali miercuri.

Frauda fiscala in vanzarea de smartphone-uri pe Internet: inspectorii antifrauda au stabilit prejudicii de 1,3 mil. euro

Inspectorii antifrauda fiscala au identificat si stabilit un prejudiciu de peste 1,37 milioane euro, reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta vanzarii on-line de telefoane mobile inteligente si tablete de ultima generatie.

Se cauta constructor pentru 37 km. din Autostrada Transilvania pentru 531 mil. euro

Compania Nationala de autostrazi si Drumuri CNADNR) cauta un constructor dispus sa realizeze un tronson de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), parte din Autostrada Transilvania, pentru cel mult 2,33 miliarde de lei 531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )