Libnet.ro
UNICEF

11:30

Primaria Capitalei ar putea da circa 1,2 mil. euro pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Sf. Gheorghe Nou

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei ar putea da circa 1,2 mil. euro pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Sf. Gheorghe Nou

Primaria Capitalei ar putea da in jur de 1,2 milioane de euro pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Sf. Gheorghe Nou, cu ocazia Anului Brancoveanu, potrivit unui proiect care va fi supus votului consilierilor generali miercuri. continuă pe Adevărul

Prejudiciu de peste 1,37 mil euro din vanzarea online de telefoane si tablete

Inspectorii antifrauda fiscala au identificat si stabilit un prejudiciu de peste 1,37 milioane euro, reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta vanzarii on-line de telefoane mobile inteligente si tablete de ultima generatie, potrivit unui comunicat ANAF remis redactiei.

Frauda fiscala in vanzarea de smartphone-uri pe Internet: inspectorii antifrauda au stabilit prejudicii de 1,3 mil. euro

Inspectorii antifrauda fiscala au identificat si stabilit un prejudiciu de peste 1,37 milioane euro, reprezentand taxa pe valoarea adaugata aferenta vanzarii on-line de telefoane mobile inteligente si tablete de ultima generatie.

Se cauta constructor pentru 37 km. din Autostrada Transilvania pentru 531 mil. euro

Compania Nationala de autostrazi si Drumuri CNADNR) cauta un constructor dispus sa realizeze un tronson de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), parte din Autostrada Transilvania, pentru cel mult 2,33 miliarde de lei 531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )