Libnet.ro
UNICEF

22:30

Michael Flynn ar fi primit bani ilegal din Rusia

Hotnews Hotnews,
 Michael Flynn ar fi primit bani ilegal din Rusia

Fostul consilier in materie de securitate nationala al presedintelui Trump nu a dezvaluit in mod corespunzator platile din partea Rusiei si ar fi incalcat legea, au declarat presedintele Camerei de Supraveghere Jason Chaffetz si democratul Elijah Cummings, dupa ce au revazut cererea lui Michael Flynn pentru o autorizatie de securitate, relateazaCNN. continuă pe Hotnews

Mafia de la unitatea militara: au primit bani ilegal timp de sase ani pentru a-si plati chiria, desi nu aveau nevoie

Sase militari din cadrul Unitatii Militare UM) 01411 Barlad si un civil sunt judecati de magistratii Tribunalului Vaslui pentru inselaciune si fals, fiind acuzati ca timp de 6 ani au incasat in mod ilegal bani pentru chirie. Cinci dintre ei au recunoscut ca au inselat unitatea militara la care sunt angajati, incasand bani, desi nu locuiau cu chirie.

Fostul consilier american Michael Flynn va invoca al Cincilea Amendament in scandalul privind legaturile cu Rusia din campania electorala pentru alegerile prezidentiale

Fostul consilier pentru securitate nationala de la Casa Alba, Michael Flynn, va refuza sa se conformeze citatiei care i-a fost adresata si sa trimita unui reprezentant al Senatului documente privind implicarea.

Michael Flynn va invoca al cincilea amendament pentru a evita citarea sa in Comisia de Informatii

Michael Flynn nu are de gand sa respecte citatia senatorilor din Comisia de Informatii a Senatului si va invoca al cincilea amendament al Constitutiei Statelor Unite pentru a nu fi audiat cu privire la implicarea rusilor in alegerile prezidentiale si posibilele legaturi dintre asociatii campaniei Trump si agentii Moscovei, potrivit Reuters.

Plahotniuc afirma ca autorii tentativei de asasinare asupra sa sunt cei care au spalat bani din Rusia prin bancile moldovenesti: inteleg motivatia lor

Un astfel de moment te pune desigur pe ganduri, insa gandurile care mi-au venit mie au fost legate de faptul ca trebuie sa termin ce am inceput, nu sa dau bir cu fugitii, asa comenteaza liderul PDM, Vlad Plahotniuc, tentativa de asasinare asupra sa. Totodata, acesta sugereaza ca in spatele incercarii de omor ar sta aceleasi persoane implicate in spalarea a 22 de miliarde de dolari prin bancile moldovenesti, bani proveniti din Rusia.

Wannacry a afectat si computerele Postei din Rusia, unele terminale nu functioneaza nici acum

Malware-ul Wannacry care a afectat recent peste 300. 000 de computere este special nu doar din cauza modului prin care se raspandea, ci si prin faptul ca Rusia, care in general este atacator, a fost acum victima. Printre institutiile afectate se numara si serviciul national postal al Rusiei unde o serie de terminale touch-screen nu au mai functionat si serviciul de relatii cu clientii a fost nefunctional un timp, scrie Reuters. Wannacry s-a raspnadit extrem de repede in Rusia si din cauza ratei foarte mari de piraterie si a ponderii mici de computere cu sisteme actualizate la zi.

Macovei: Nu am primit nicio informatie din arhiva DGPA/SIPA; sunt tinta unei manipulari

Europarlamentarul Monica Macovei a solicitat din nou, joi, declasificarea tuturor documentelor privind arhiva SIPA/DGPA si o ancheta privind presupusa scurgere de documente clasificate din Ministerul.

Sebastian Ghita, total schimbat dupa detentia din Serbia: Fostul deputat si-a lasat parul lung si a venit imbracat in negru la audieri (VIDEO)

Sebastian Ghita a fost luni audiat prin videoconferinta din Serbia in dosarul Ponta-Blair. Fostul deputat, in prezent arestat in Serbia, a fost audiat intr-o sedinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )