Libnet.ro
UNICEF

13:30

Michael Jackson ar fi mituit cu 200 milioane de dolari familiile unor baieti pe care i-a molestat sexual

Adevărul Adevărul,
Michael Jackson ar fi mituit cu 200 milioane de dolari familiile unor baieti pe care i-a molestat sexual

Doi barbati afirma ca Michael Jackson a dat mita in valoare de 200 milioane de dolari familiilor din care proveneau 20 de baieti pe care starul american i-ar fi molestat sexual, scrie tabloidul Daily Mail, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Samsung ar putea salva Apple de la despagubiri de 533 milioane dolari

Gigantul sud-coreean Samsung, prin divizia sa Samsung Electronics, si-ar putea salva principalul rival, Apple, de la plata unor despagubiri de circa 533 milioane dolari pentru incalcarea, prin serviciul iTunes, a unor brevete ale companiei Smartflash, din Texas), daca sud-coreenii vor castiga un caz privind folosirea aceleiasi tehnologii, scrie Bloomberg.

Fyusion, startup cu ADN romanesc, primeste 13 milioane dolari finantare

Dupa ce a facut valuri cand a aparut prima data pe piata si a reusit sa primeasca o finantare de 3. 4 milioane dolari, Fyusion, o companie a carui fondator este un roman, repeta isprava, primind de data aceasta 13 milioane dolari finantare.

BNR: Exportul de servicii a crescut cu 200 milioane euro, in ianuarie

Valoarea exporturilor aferente serviciilor de prelucrare a bunurilor a crescut cu aproximativ 200 de milioane de euro, in ianuarie 2015 fata de aceeasi luna a anului trecut, la 1,22 miliarde euro, de la circa 1 miliard de euro, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )