Libnet.ro
UNICEF

12:00

Michael Slager: Cine este politistul care a impuscat MORTAL un barbatul de culoare neinarmat

Antena3 Antena3,
Michael Slager: Cine este politistul care a impuscat MORTAL un barbatul de culoare neinarmat

Michael Thomas Slager este in prezent detinutul numarul 0001514468, cu domiciliul in celula 1140B, la centrul de detentie Charleston County. Dar, inainte de asta, ofiterul in varsta de 33 de ani, a lucrat. continuă pe Antena3

SUA: Politistul care a impuscat un barbat de culoare, acuzat pentru omor calificat

Un agent de politie alb care a impuscat mortal, in Statele Unite, un cetatean de culoare, a fost eliberat din functie si va fi pus sub acuzare pentru omor calificat, informeaza Mediafax.

Cine este iubitul Innei

Inna traieste o poveste de dragoste cu un barbat din Statele Unite ale Americii care a colaborat de-a lungul timpului cu vedete de prim rang precum Beyonce, Shakira, Rihanna si Jay-Z. Iata despre cine este vorba si cu ce se ocupa acesta.

Un cunoscut luptator K1 a fost impuscat mortal in Ucraina

Unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din circuitul K1, Sergei Lascenko, a murit dupa ce a fost impuscat de separatisti in Ucraina, in apropierea unui spital din Odessa, informeaza ziare. com. Conform primelor.

Inovatie sau nebunie curata? El este pacientul care se ofera VOLUNTAR primului transplant de cap uman din istoria medicinii

Un barbat din Rusia, care sufera de o boala incurabila, va intra in istorie ca fiind primul beneficiar al unui transplant de cap, scrie dailymail. co. uk, care publica un interviu acordat de catre acesta, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )