Libnet.ro
UNICEF

18:00

Microsoft aduce pe Android si iOS una dintre cele mai asteptate aplicatii

Adevărul Adevărul,
Microsoft aduce pe Android si iOS una dintre cele mai asteptate aplicatii

Cortana este una dintre cele mai bune aplicatii de la Microsoft. Acum, ajunge pe Android si iOS, concurand direct cu Now si Siri. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns una dintre cele mai pitoresti zone din tara sa nu-si cunoasca originile. De unde vine denumirea Tara Oasului?

Inca din lectiile de istorie de la scoala generala, sau din povestirile bunicilor stim ca acolo unde se agata harta in cui, traiau dacii liberi, insa cand vine vorba de a cunoaste mai multe despre cum a devenit Tara Oasului sa poarte aceasta denumire, sunt prea putine documente si date.

Cum pot fi depistate semnele cancerului la san chiar si acasa. Ce tratamente dau cele mai bune rezultate - explicatiile chirurgului oncolog

Cancerul la san este una dintre cele mai raspandite forme de cancer la nivel mondial si afecteaza din ce in ce mai multe femei tinere, desi acest tip de maladie apare in special odata cu inaintarea in varsta. Un diagnostic precoce poate insemna vindecare completa.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a afirmat ca Aradul are una dintre cele mai moderne gari din Europa

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a efectuat in cursul zilei, de joi, o vizita de lucru la Statia CFR Arad, care a fost modernizata.

Top cele mai bune telefoane din 2015

Cele mai bune telefoane din 2015 au venit cu o serie deimbunatatiri importante in comparatia cu generatia trecuta. Anul 2015 aproape s-a sfarsit, asa ca a venit timpul sa ne uitamin urma peste cateva dintre cele mai bune lucruri de care am avut parte. Deja v-am prezentat lista noastra cu cele mai bune jocuri, iar [] .

Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Prof. dr. Daniel Coriu, directorul Centrului de Hematologie si Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni, si Daniel Oniga, presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, vin la Adevarul Live sa vorbeasca despre unele dintre cele mai severe afectiuni sanguine si despre neajunsurile bolnavilor din Romania.

Cele mai bune magazine cu aplicatii pentru Android, daca nu vrei Play Store

Ca sa ai acces la aplicatiile Google pe Android, ai nevoie de Play Store. Daca nu vrei insa sa stie Google totul despre tine, poti apela la alternative. Acestea ar fi cele mai bune.

Cele mai bune alternative la Google Play cu aplicatii gratuite de Android

Ar fi de preferat sa evitati magazinele virtuale care promit aplicatii gratuite, dar exista foarte multe alternative la Google Play complet legale si fara riscuri. Numeroase studii au demonstrat ca majoritatea riscurilor de securitate la care va expuneti in momentul in care folositi un smartphone cu Android sunt rezultate din accesarea unor magazine virtuale diferite [] .

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

Cele mai mari amenintari cibernetice din 2016

Blocarea Mac-urilor cu ransomware sipublicarea detaliilor personale pe internet sunt doar cateva dintre numeroasele amenintari cu care ne vom confrunta. in anul 2016 se pare ca vom avea de-a face cu atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise. Astfel, am putea observa ocrestere a incidentei [] .

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )