Libnet.ro
UNICEF

16:00

Miercuri, toate scolile din judet vor fi inchise

Adevărul Adevărul,
Miercuri, toate scolile din judet vor fi inchise

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) a decis ca elevii din toate localitatile Bacaului sa nu mearga la cursuri. continuă pe Adevărul

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Codul portocaliu la Tulcea. Dupa drumuri, si scolile din judet vor fi inchise luni, 27 ianuarie

Comandamentul de iarna constituit la nivelul judetului Tulcea a decis ca scolile sa fie inchise luni, 27 ianuarie, din cauza codului portocaliu.

Toate scolile din Teleorman vor fi inchise maine

Elevii din Teleorman vor ramane acasa maine. Ministerul Educatiei a anuntat ca, din cauza vremii extreme, cursurile vor fi intrerupte luni in 26 de judete, printre care se numara si judetul Teleorman.

Toate scolile din Arges sunt inchise maine!

Toate scollie din judetul Arges sunt, miine, inchise. Ca urmare, elevii vor sta acasa. Decizia a fost luata din cauza ninsorilor abundente din ultimele doua zile, a declarant pentru Adevarul seful ISJ Arges, Florin Gardin.

Toate scolile si gradinitele din judetul Buzau vor fi inchise luni

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau vor fi inchise luni. Decizia a fost luata in aceasta dimineata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau. Este posibil ca unele scoli sa ramana inchise si marti.

TOATE SCOLILE si GRADINITELE RAMAN iNCHISE miercuri in judetele avertizate cu COD PORTOCALIU. Cursurile la Universitatea Bucuresti, suspendate miercuri si joi

40 - Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in.

Toate scolile din Dambovita, inchise. Nici la Universitatea Valahia nu se invata pe 27 si 28 ianuarie

Potrivit deciziei Ministrului Educatiei Nationale, trimisa inspectorilor scolari generali, nu invata in scolile din judetele care s-au aflat sub cod portocaliu sau galben in ultimele doua zile.

Scolile din Teleorman vor fi inchise miercuri

Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman a luat decizia suspendarii cursurilor scolare maine, 29 ianuarie, avand in vedere avertizarea meteo privind instituirea codului portocaliu.

Peste 170 de scoli din Dambovita vor fi inchise si marti

Un numar de 172 de scoli si gradinite din judetul Dambovita, unde invata peste 21. 000 de elevi, vor fi inchise si marti din cauza ninsorilor, in timp ce in Prahova vor fi suspendate in continuare cursurile, marti, in toate cele peste 600 de scoli si gradinite din judet.

Toate scolile din judetul Bacau sunt inchise luni

Din cauza caderilor masive de zapada din ultimele zile, cursurile din unitatile de invatamant din judetul Bacau se sisteaza luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )