Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mihai Necolaiciuc, 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva

România Liberă România Liberă,
Mihai Necolaiciuc, 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva

Judecatorii de la Curtea de apel Bucuresti au decis, vineri, condamnarea fostului director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, la 4 ani si sase luni de inchisoare, cu executare. Decizia intantei este definitiva. continuă pe România Liberă

UPDATE. Mihai Necolaiciuc, 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva. A fost dus la Penitenciarul Rahova

Judecatorii de la Curtea de apel Bucuresti au decis, vineri, condamnarea fostului director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, la 4 ani si sase luni de inchisoare, cu executare. Decizia intantei este definitiva.

VIDEO Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni inchisoare cu executare. Ministerul Transporturilor trebuie sa primeasca 8,5 milioane lei prejudiciu

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani si sase luni inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru deturnare de fonduri, anunta Agerpres. In acelasi dosar, Viorica Olaeru, fost director al Directiei Economice in cadrul CFR, a fost condamnata definitiv la trei ani inchisoare cu executare. UPDATE: Mihai Necolaiciuc, ridicat de politisti si dus la Penitenciarul Rahova.

Mihai Necolaiciuc, condamnare definitiva: 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Mihai Necolaiciuc, fost director CFR, a fost condamnat, vineri, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a.

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni inchisoare cu executare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost judecat pentru o frauda de 2,7 milioane de euro, transmit surse din presa.

Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia CAB este definitiva

Fostul sef al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat, vineri, la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, decizia Curtii de Apel Bucuresti fiind definitiva, relateazaB1 TV. Acesta este acuzat ca ar fi.

Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR, condamnat, definitiv, la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru deturnare de fonduri

Mihai Necolaiciuc, fostului director al CFR, a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundatiile din 2000. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este definitiva.

Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR, a fost condamnat, definitiv, la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru deturnare de fonduri

Mihai Necolaiciuc, fostului director al CFR, a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executarein dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundatiile din 2000. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este definitiva.

UPDATE Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR, dus la Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat, definitiv, la patru ani si sase luni de inchisoare

Mihai Necolaiciuc, fostului director al CFR, a fost ridicat de politisti si dus la Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat, vineri, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executarein dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundatiile din 2000. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este definitiva.

Mihai Necolaiciuc, ridicat de politisti si dus la Penitenciarul Rahova: El a fost condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni cu executare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost ridicat de politisti si este dus la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, vineri, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru.

Mihai Necolaiciuc a ajuns la Penitenciarul Rahova: El a fost condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni cu executare (VIDEO)

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a ajuns in arest la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, vineri, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru deturnare de fonduri. Acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )