Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia CAB este definitiva

B1 B1,
Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia CAB este definitiva

Fostul sef al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat, vineri, la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, decizia Curtii de Apel Bucuresti fiind definitiva, relateazaB1 TV. Acesta este acuzat ca ar fi. continuă pe B1

Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR, condamnat, definitiv, la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru deturnare de fonduri

Mihai Necolaiciuc, fostului director al CFR, a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundatiile din 2000. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este definitiva.

Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR, a fost condamnat, definitiv, la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru deturnare de fonduri

Mihai Necolaiciuc, fostului director al CFR, a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executarein dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundatiile din 2000. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este definitiva.

UPDATE Mihai Necolaiciuc, fost director al CFR, dus la Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat, definitiv, la patru ani si sase luni de inchisoare

Mihai Necolaiciuc, fostului director al CFR, a fost ridicat de politisti si dus la Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat, vineri, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executarein dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a infrastructurii afectate de inundatiile din 2000. Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este definitiva.

Mihai Necolaiciuc, condamnare definitiva: 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Mihai Necolaiciuc, fost director CFR, a fost condamnat, vineri, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul privind frauda de 2,7 milioane de euro produsa prin achizitionarea de bunuri intr-un proiect de reconstruire a.

Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti la 12 ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de evaziune fiscala si de spalare de bani. Decizia, care vine la opt ani de la trimiterea in judecata a afaceristului, este definitiva.

Dosarul Rafo. Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti la 12 ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de evaziune fiscala si de spalare de bani. Decizia, care vine la opt ani de la trimiterea in judecata a afaceristului, este definitiva.

VIDEO Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni inchisoare cu executare. Ministerul Transporturilor trebuie sa primeasca 8,5 milioane lei prejudiciu

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani si sase luni inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru deturnare de fonduri, anunta Agerpres. In acelasi dosar, Viorica Olaeru, fost director al Directiei Economice in cadrul CFR, a fost condamnata definitiv la trei ani inchisoare cu executare. UPDATE: Mihai Necolaiciuc, ridicat de politisti si dus la Penitenciarul Rahova.

Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare

25-Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat lapatru ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru o frauda de peste 2 milioane de euro. Stirea initiala:Fostul di.

Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Miron Mitrea a fost condamnat de inalta curte la doi ani de inchisoare cu excutare. Decizia nu este definitiva. Dosarul va merge mai departe la completul de cinci judecatori ai iCCJ care vor lua decizia definitiva.

Mihai Necolaiciuc a ajuns la Penitenciarul Rahova: El a fost condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni cu executare (VIDEO)

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a ajuns in arest la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, vineri, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru deturnare de fonduri. Acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )