Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mihail Boldea si alte patru persoane, retinuti intr-un dosar de inselaciune si evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Mihail Boldea si alte patru persoane, retinuti intr-un dosar de inselaciune si evaziune fiscala

Mihail Boldea si alte patru persoane au fost retinuti, miercuri seara, de procurorii DIICOT Galati, intr-un dosar in care sunt acuzati de constituire sau aderare la un grup infractional organizat, inselaciune si evaziune fiscala, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Mihail Boldea si alte patru persoane, RETINUTI intr-un dosar de de inselaciune si ...

Mihail Boldea si alte patru persoane au fost retinuti, miercuri seara, de procurorii DIICOT Galati, intr-un dosar in care sunt acuzati de constituire sau aderare la un grup infractional organizat, inselaciune si evaziune fiscala, potrivit Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, alaturi de Mihai Boldea au primit ordonante de retinere Mircea Bivol consilierul fostului deputat), George Hristu, Andrei Madalin Petrea si Eugen Rosu. Mihail Boldea este acuzat de constituire la un grup infractional .

Mihail Boldea si alte patru persoane, retinuti intr-un dosar de inselaciune si evaziune fiscala

Mihail Boldea si alte patru persoane au fost retinuti, miercuri seara, de procurorii DIICOT Galati, intr-un dosar in care sunt acuzati de constituire sau aderare la un grup infractional organizat, inselaciune.

Mihail Boldea si alte 4 persoane, retinuti intr-un dosar de inselaciune si evaziune fiscala

Mihail Boldea si alte 4 persoane au fost retinuti, miercuri seara, de procurorii DIICOT Galati, intr-un dosar in care sunt acuzati de constituire sau aderare la un grup infractional organizat, inselaciune.

Perchezitii DIICOT la Galati: Fostul deputat Mihail Boldea si fratele sau, suspectati ca au inselat trei ministere

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au facut, miercuri, 7 perchezitii pentru destructurarea unui grup infractional organizat, intr-un caz de inselaciune si evaziune fiscala de 450. 000 de euro, dupa ce au indus in eroare ministerele Sanatatii, Educatiei si Mediului, se arata intr-un comunicat de presa al DIICOT. Perchezitiile au vizat locuinta lui Mihail Boldea, cea a sefului Directiei Sanatate Publica -DSP Galati, Valentin Boldea, si sediul DSP.

Fostul deputat Mihail Boldea si fratele sau, suspectati ca au inselat trei ministere

Procurorii DIICOT fac, miercuri, perchezitii la locuintele lui Mihail Boldea si sefului Directiei de Sanatate Publica Galati DSP Galati), Valentin Boldea, precum si la sediul Directiei, intr-un caz de.

Perchezitii la DSP Galati: Fratele fostului deputat Mihail Boldea, Valentin, este cercetat pentru inselaciune

Sapte perchezitii au loc miercuri dimineata la Directia de Sanatate Publica Galati. Verificarile au loc in cazul sefului DSP Galati, Valentin Boldea, fratele fostului deputat Mihail Boldea, aflat in.

ATAC ARMAT in SUA: Trei persoane au fost ucise si alte patru ranite la un centru comercial ...

Trei persoane au fost ucise si alte patru ranite intr-un atac armat, duminica, la un centru de infrumusetare din apropierea unui centru comercial situat la periferia orasului Milwaukee, in statul american Wisconsin nord), anunta politia locala. Presupusul autor a fost gasit mort in apropiere de locul dramei, informeaza Mediafax. Suspectul, un barbat in varsta de 45 de ani, Radcliffe Haughton, a fost gasit mort in apropiere de locul crimei, la Brookfield, in vecinatatea Milwaukee, a declarat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )