Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mihail Vlasov, achitat de o judecatoare sanctionata disciplinar

România Liberă România Liberă,
Mihail Vlasov, achitat de o judecatoare sanctionata disciplinar

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat in prima instanta pentru dare de mita de o judecatoare sanctionata disciplinar de CSM. continuă pe România Liberă

Decizie surprinzatoare a instantei: Mihail Vlasov, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat de dare de mita

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat pentru dare de mita. Decizia nu este.

Mihail Vlasov, achitat in prima instanta intr-un dosar de dare de mita

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat ca ar fi dat mita unui parlamentar pentru ca acesta sa promoveze un anumit proiect de act normativ, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

Mihail Vlasov, achitat intr-un dosar de dare de mita

Curtea de Apel Bucuresti a dispus astazi achitarea lui Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.

Mihail Vlasov, achitat in dosarul Registrului Comertului. Sentinta nu este definitiva

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat de prima instanta, in dosarul Registrul Comertului. El este acuzat ca ar fi dat mita astfel.

Mihail Vlasov a fost achitat in dosarul in care era acuzat de interventiile pentru trecerea Registrului Comertului la CCIR

Mihail Vlasov a fost achitat in dosarul in care era acuzat de interventii pentru promovarea in Parlament a unui proiect de act normativ prin care CCIR sa poate prelua Oficiul National al Registrului Comertului, decizia pronuntata de Curtea de Apel.

Mihai Vlasov, achitat intr-unul din dosare in care este acuzat de coruptie. Decizia nu este definitiva

Mihai Vlasov a fost achitat in dosarul in care este acuzat de interventii pentru promovarea in Parlament a unui proiect de act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului. Decizia de luni a Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )