Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mihai Vlasov, achitat intr-unul din dosare in care este acuzat de coruptie. Decizia nu este definitiva

Adevărul Adevărul,
Mihai Vlasov, achitat intr-unul din dosare in care este acuzat de coruptie. Decizia nu este definitiva

Mihai Vlasov a fost achitat in dosarul in care este acuzat de interventii pentru promovarea in Parlament a unui proiect de act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului. Decizia de luni a Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Mihail Vlasov, achitat intr-un dosar de dare de mita

Curtea de Apel Bucuresti a dispus astazi achitarea lui Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.

Mihail Vlasov, achitat in prima instanta intr-un dosar de dare de mita

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat ca ar fi dat mita unui parlamentar pentru ca acesta sa promoveze un anumit proiect de act normativ, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

Basescu: PSD-istii si PNL-istii se bucura frenetic atunci cand unul din tabara cealalta este arestat. Doar niste oameni marunti pot gandi libertatile fundamentale in functie de interesele politice

PSD-istii si PNL-istii se bucura frenetic atunci cand unul din tabara cealalta este arestat, desi corect este ca nimeni sa nu poarte catuse inainte de a fi condamnat definitiv de un judecator, a su.

Statele Unite revendica bombardamentul din Siria care l-a vizat pe purtatorul de cuvant al Al Qaida

Statele Unite au revendicat luni bombardamentul din Siria care l-a vizat pe Abu Firas al-Suri, purtatorul de cuvant al Frontului Al Nosra - ramura siriana a organizatiei Al Qaida -, precum si numerosi alti jihadisti, scrie AFP, citat de Agerpres.

Sapte modele din Ucraina care cuceresc lumea modei

Ucraina este una dintre tarile cunoscute in toata lumea pentru frumusetea femeilor. Lumea modei isi deschide larg portile cand vine vorba despre modele care provin din aceasta tara. Antrenate inca de la 12-14 ani sa devina modele de succes, acestea obtin fara dificultate cotracte de imagine cu marile case de moda si cele mai cunoscute firme de cosmetice.

Decizie surprinzatoare a instantei: Mihail Vlasov, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat de dare de mita

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat pentru dare de mita. Decizia nu este.

Mihail Vlasov, achitat de o judecatoare sanctionata disciplinar

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost achitat in prima instanta pentru dare de mita de o judecatoare sanctionata disciplinar de CSM.

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

Apartenenta politica intuneca mintile; psd-istii si pnl-istii se bucura cand e arestat unul din tabara cealalta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris astazi pe Facebook ca apartenenta la un partid intuneca mintile politicienilor, care au ajuns sa se bucure frenetic cand un adversar este arestat.

Sondaj: Unul din doi belgieni vrea inchiderea frontierelor si considera ca ecuatia refugiat=musulman=terorist nu are nimic aberant

Un belgian din doi vrea inchiderea granitelor, potrivit unui sondaj care a avut ca scop determinarea starii societatii din Belgia dupa atentatele din 22 martie de la Bruxelles, arata agerpres. ro. Sondajul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )