Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mihail Vlasov isi poate parasi domiciliul, fiind pus sub control judiciar

B1 B1,
Mihail Vlasov isi poate parasi domiciliul, fiind pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei Mihail Vlasov va fi judecat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita 200. 000 de euro de la un om de afaceri, a decis, vineri,. continuă pe B1

Mihail Vlasov isi poate parasi domiciliul, fiind pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei Mihail Vlasov va fi judecat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita 200. 000 de euro de la un om de afaceri, dupa ce a stat in arest la domiciliu din 24 aprilie, a decis, ieri, definitiv, instanta suprema, transmite astazi Mediafax.

Mihail Vlasov isi poate parasi domiciliul. A fost pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei Mihail Vlasov va fi judecat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita 200. 000 de euro de la un om de afaceri, dupa ce a stat in arest la domiciliu din 24 aprilie, a decis, vineri, definitiv, instanta suprema.

Fostul sef al Camerei de Comert a Romaniei poate parasi domiciliul. Mihail Vlasov, pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei, Mihail Vlasov, aflat in arest la domiciliu mai bine de patru luni pentru trafic de influenta va fi judecat in libertate, sub control judiciar. Judecatorii.

Nelu Iordache are voie sa iasa din casa. El a fost pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Bucurestiul

Nelu Iordache isi poate parasi domiciliul, unde se afla in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dispus, joi noapte, definitiv, control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala, in cazul omului de afaceri, judecat pentru fapte de coruptie.

Nelu Iordache, pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala

Nelu Iordache, proprietarul firmei de constructii Romstrade si al companiei aeriere low cost Blue Air, isi poate parasi domiciliul, unde se afla in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a dispus, joi noapte, definitiv, control judiciar cu.

Nelu Iordache, pus sub control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala

Curtea de Apel Bucuresti a dispus joi noaptea control judiciar cu interdictia de a parasi Capitala, in cazul omului de afaceri Nelu Iordache, judecat pentru fapte de coruptie. Astfel, acesta isi poate parasi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )