Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mii de curse aeriene, anulate in SUA, din cauza viscolului.

România Liberă România Liberă,
Mii de curse aeriene, anulate in SUA, din cauza viscolului.

Peste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul tarii, informeaza CNN, conform Mediafax. Majoritatea curselor aeriene au fost anulate pe aeroporturi din New York, Boston, Chicago, Philadelphia si Washington DC. Citeste si: Peste 3. 000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului In centrul si nord-vestul Statelor Unite se inregistreaza ninsori puternice sau polei, fiind afectate si . continuă pe România Liberă

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscoluluiPeste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul.

Un proiect de lege ar putea restrange accesul companiei franceze de cai ferate SNCF pe piata SUA, din cauza participarii la Holocaust

Doi congresmeni americani din statul Maryland vor ca grupul feroviar SNCF sa nu mai aiba acces la licitatiile pentru contracte publice din cauza faptului ca in al doilea razboi mondial a transportat evrei catre lagarele de exterminare. Congresmenii se lupa si ca SNCF sa fie obligata sa despagubeasca urmasii victimelor. Proeictul de lege arata cat de sensibil este subiectul, la sapte decenii dupa ororile intamplate. Filiala americana a SNCF, Keolis, a fost fondata in 1990 iar sefii ei spun ca nu exista legatura intre compania de acum si cea de atunci.

Suceava: Doua masini cu sapte persoane, blocate pe un drum judetean din cauza viscolului

Doua autovehicule in care se afla sapte persoane au ramas inzapezite, sambata seara, pe drumul judetean DJ 290 din Suceava, blocat din cauza viscolului puternic, informeaza Mediafax.

Parintii lui Bogdan Lobont vor fi executati silit din cauza datoriilor facute de fotbalist

Parintii lui Bogdan Lobont vor ajunge in strada din cauza datoriilor facute de fotbalist. Portarul nationalei nu a mai putut sa isi plateasca creditul de 200 de mii de euro, iar familia lui va fi executata.

Iasi: Un bebelus a murit din cauza racelii, dupa ce a fost dus la spital prea tarziu

Un bebelus de cinci luni a murit la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, din cauza unei raceli puternice, dupa ce parintii l-au adus prea tarziu la unitatea sanitara, in timp ce alti doi copii ai.

Actori celebri care au murit din cauza abuzului de droguri si alcool.

De la Philip Seymour Hoffman, decedat duminica, probabil in urma unei supradoze de heroina, pana la John Belushi si Marilyn Monroe, numerosi actori celebri au decedat prematur din cauza abuzului de alcool si/ sau droguri, potrivit AFP. - Philip Seymour Hoffman 46 ani), in 2014 Philip Seymour Hoffman, recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul Capote, in 2006, a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, cu o seringa infipta in brat, .

Probleme in trafic in judetul Constanta. Vedeti ce drumuri sunt in continuare inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru dumuri judetene din Constanta sunt inchise in continuare, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta. 185 de apeluri au fost inregistrate la 112, in ultimele 24 de ore, de la.

Constanta: Un drum national si patru drumuri judetene raman inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru drumuri judetene din Constanta raman inchise, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comandamentul pentru Situatii de.

Sportivul olimpic Ian Thorpe, gasit dezorientat din cauza antidepresivelor.

Australianul Ian Thorpe, multiplu campion mondial si olimpic la natatie, a fost spitalizat din nou, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost gasit dezorientat intr-o masina, din cauza antidepresivelor si a unor medicamente luate pentru o problema la umar, potrivit Mediafax. El a ajuns din nou la spital la doar cateva zile dupa ce a fost spitalizat pentru o problema la umar, presa australiana scriind saptamana trecuta ca a fost internat pentru dezalcoolizare, informatie negata intre .

Cum isi poate rata cariera Mircea Solcanu din cauza unor vorbe spuse la nervi

Mircea Solcanu este pe punctul de a ramane fara locul de munca de la Acasa TV din cauza mesajului controversat postat pe Facebook saptamana trecuta. El i-a criticat dur pe parintii baiatului ucis de maidanezi acuzandu-i ca apar la televizor, probabil platiti, pentru a se plange de tragedia de anul trecut, in loc sa mearga la munca. Ce a deranjat a fost insa blestemul dur pe care l-a aruncat asupra lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )