Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Antena3 Antena3,
Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscoluluiPeste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul. continuă pe Antena3

Mii de curse aeriene, anulate in SUA, din cauza viscolului.

Peste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul tarii, informeaza CNN, conform Mediafax. Majoritatea curselor aeriene au fost anulate pe aeroporturi din New York, Boston, Chicago, Philadelphia si Washington DC. Citeste si: Peste 3. 000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului In centrul si nord-vestul Statelor Unite se inregistreaza ninsori puternice sau polei, fiind afectate si .

Fenomenele meteo fac ravagii in Statele Unite si Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat in insula

Iarna face ravagii in Statele Unite si Europa. A nins ore in sir in mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au fost blocate. in New York, nametii au blocat mai multe artere principale,.

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala vor participa la un turneu amical in Statele Unite

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala din Brazilia, printre care si actuala campioana, Spania, vor particpa la un turneu amical care va avea loc intre 27 mai si 10 iunie in Statele Unite, a anuntat, luni, Major.

Uniunea Europeana si Statele Unite elaboreaza un plan de asistenta financiara pentru Ucraina

Uniunea Europeana pregateste impreuna cu Statele Unite un important program de asistenta financiara pentru Ucraina, anunta Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, intr-un interviu acordat Wall Street Journal.

Catherine Ashton: Statele Unite si Uniunea Europeana elaboreaza un plan de asistenta financiara pentru Ucraina

Statele Unite si Uniunea Europeana pregatesc un program important de asistenta financiara pentru Ucraina, a anuntat inaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, in cadrul unui interviu.

Coasta de est a Statelor Unite, lovita de o furtuna de zapada: Peste 2.000 de zboruri au fost anulate (VIDEO)

Coasta de Est a Statelor Unite a fost lovita, miercuri, de o furtuna de zapada care ar putea aduce pana la 30 centimetri de nameti, in New Jersey fiind declansata stare de urgenta, potrivit Reuters. Zona.

CNN: Date ale clientilor unor lanturi hoteliere din Statele Unite au fost sustrase de hackeri

White Lodging, o companie care gestioneaza francize ale hotelurilor Hilton, Marriott, Sheraton si Westin, a fost vizata, anul trecut, de atacuri informatice care le-au permis hackerilor sa aiba acces la date despre cardurile clientilor, dezvaluie un expert, Brian Krebs.

Udrea nu-l vea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PLD.

Eena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de .

Udrea nu-l vrea pe Cezar Preda in PMP: A fost motivul plecarii mele din PDL.

Elena Udrea a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, la sediul PMP, ca in timpul guvernarii USL s-au pierdut doua miliarde de euro. Totodata, Udrea a spus ca nu au existat discutii despre venirea lui Cezar Preda in PMP si nici nu vor exista, din partea acestei formatiuni politice. Deputatul Elena Udrea a mai aratat ca Guvernul Ponta nu este capabil sa gestioneze situatii de criza si ca trebuie sa-si asume moartea oamenilor in accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Mii de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )