Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mii de oameni asteptati sambata la noi proteste in Alba. Mitinguri anuntate la Alba Iulia, Sebes, Blaj si in alte orase

Adevărul Adevărul,
Mii de oameni asteptati sambata la noi proteste in Alba. Mitinguri anuntate la Alba Iulia, Sebes, Blaj si in alte orase

In principalele orase din Alba sunt anuntate pentru sambata noi mitinguri de protest. Oamenii vor iesi in strada pentru a treia zi la rand la Alba Iulia, Blaj, Sebes, Ocna Mures si Cugir. in fiecare din ultimele zile, peste 5. 000 de persoane au protestat in Alba. continuă pe Adevărul

Noi proteste in principalele orase din Alba. Oamenii ies in strada la Alba Iulia, Sebes, Blaj si Ocna Mures

In principalele orase din Alba au loc sambata noi mitinguri de protest. Oamenii ies in strada pentru a treia zi la rand la Alba Iulia, Blaj, Sebes, Ocna Mures si Cugir. in fiecare din ultimele zile, peste 5. 000 de persoane au protestat in Alba.

Un nou protest la Alba Iulia fata de modificarile la Codul Penal. Mii de oameni, asteptati pe strazile orasului

La Alba Iulia are loc joi, 2 septembrie 2017, un nou miting si mars de protest fata de ordonanta privind modificarea Codului Penal. Locul de intalnire este, la fel ca pana acum, parcul din fata Prefecturii Alba, incepand cu ora 18.

UPDATE Proteste la Alba Iulia si Sebes. 4.000 de oameni scandeaza Jos ordonanta si Noaptea ca hotii FOTO VIDEO

La Alba Iulia are loc joi, 2 septembrie 2017, un nou miting si mars de protest fata de ordonanta privind modificarea Codului Penal. Locul de intalnire a fost, la fel ca pana acum, parcul din fata Prefecturii Alba, incepand cu ora 18. Peste 3. 000 de oameni marsaluiesc pe strazile orasului. Si la Sebes au iesit in strada 500 de oameni.

UPDATE Proteste la Alba Iulia, Sebes si Blaj. 5.000 de oameni scandeaza Jos ordonanta si Noaptea ca hotii FOTO VIDEO

La Alba Iulia are loc joi, 2 septembrie 2017, un nou miting si mars de protest fata de ordonanta privind modificarea Codului Penal. Locul de intalnire a fost, la fel ca pana acum, parcul din fata Prefecturii Alba, incepand cu ora 18. 000 de oameni marsaluiesc pe strazile orasului. Si la Sebes si Blaj au iesit in strada sute de persoane.

Noi proteste se anunta la Vaslui pentru vineri, incepand cu ora 18.00

Noi proteste de strada sunt anuntate atat la Vaslui, cat si Barlad, incepand cu ora 18. Sute de vasluieni s-au adunat in ultimele zile in cele doua orase pentru a manifesta fata de modificarile aduse legislatiei penale de Cabinetul Grindeanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )