Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mii de SOFERI din Romania sunt afectati de asta. Ce se intampla daca ai RCA la ASTRA Asigurari?

Antena3 Antena3,
Mii de SOFERI din Romania sunt afectati de asta. Ce se intampla daca ai RCA la ASTRA Asigurari?

Dupa ce ASF s-a apucat sa faca ordine la Astra Asigurari, iar lucruri necurate si nesigure pentru romani au iesit la iveala, o noua lovitura ii scandalizeaza pe asigurati. Mai multe service-uri din tara. continuă pe Antena3

Scandal monstru in asigurari! Cum sunt afectati romanii?

In plin scandal, Dan Radu Ruseanu, presedintele ASF, iese in fata si da bomba: cea mai importanta companie de asigurari din Romania din acest moment, cu peste 3 milioane de clienti si singurul asigurator al.

Anemia feripriva, cea mai frecventa deficienta nutritionala la copiii din Romania.

Anemia feripriva apare ca o consecinta a nivelului redus de fier in organism si poate afecta persoane de toate varstele, insa copiii sunt cei mai vulnerabili. Studiile arata ca 40% din prescolarii si 23% din scolarii din Romania se confrunta cu aceasta deficienta nutritionala care, in timp, poate avea consecinte grave. Avand in vedere ca 40% din copiii sub 5 ani si 1 din 4 copii de varsta scolara sufera de anemie feripriva, putem spune ca aceasta deficienta reprezinta o problema grava de .

Relatari despre comunism si filme dublate pe ascuns de vocea libertatii din Romania, intr-un articol din The New York Times

Relatari din Romania comunista si modul in care Irina Margareta Nistor a devenit celebra in tara noastra sunt prezentate intr-un articol si intr-un scurtmetraj documentar regizat de Ilinca Calugareanu,.

Olguta Vasilescu: Controalele ANAF in targurile din Craiova sunt deja un abuz

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat vineri in cadrul unei conferinte de presa ca, din punctul ei de vedere, controalele prelungite ale ANAF in targurile Marlorex si Sucpi din Craiova sunt deja un abuz, in conditiile in care dureaza de aproape trei luni, transmite Agerpres. Potrivit primarului Craiovei, persoanele care isi castiga existenta din activitatea pe care o desfasoara in aceste targuri au suferit deja niste prejudicii in urma acestor abuzuri.

Ponta: Guvernul sprijina total investitorii din Romania.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca Guvernul sprijina total investitorii din Romania, facand un apel la oamenii politici sa nu mai atace marile companii internationale, conform B1TV. Acestia vor avea protejate investitiile in Romania, atata timp cat platesc taxe, ofera locuri de munca, ajuta la relansarea economica a Romaniei. Vreau ca Romania sa ramana o tara spre care investitiile straine sa se indrepte. Vreau sa asigur ca din punct de vedere institutional Guvernul lucreaza foarte .

Germania: Hoti de metale recrutati pe salariu din Romania

Politia germana a destructurat cinci bande de spargatori care recrutau hoti de metal din Romania. Pagube de peste zece milioane de euro, peste 200 de spargeri elucidate si zeci de mandate de arestare, anunta politia din Dortmund, care a organizat miercuri dimineata o conferinta de presa referitoare la actiunea incheiata cu succes. Muncitorilor din Romania li se promiteau intre 150 si 200 de euro salariu, pentru fiecare spargere.

VIDEO Alternosfera, cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania, concerte in Brasov si Suceava

Trupa Alternosfera din Republica Moldova va sustine in acest week-end concerte in Brasov si Suceava, dupa cum urmeaza: vineri, 21 februarie 2014, in Club Rockstadt din Brasov si sambata, 22 februarie, in Talcioc Cultural din Suceava. Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre Metalhead. ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la Alternosfera au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

Gothaer preia restul actiunilor sucursalei din Romania de la Toma si Naimer

Grupul Gothaer va prelua restul actiunilor sucursalei din Romania, Gothaer Asigurari Reasigurari, prin achizitia participatiilor detinute de actionarii locali ai societatii, Constantin Toma si Efraim Naimer.

Investitori: Situatia politica din Romania afecteaza stabilitatea mediului economic, platita scump de populatie

Situatia politica din Romania afecteaza stabilitatea mediului economic pentru care populatia Romaniei a platit prin taxe mai mari si salarii mai mici si face dificila atragerea de investitori.

Piata auto din Romania a crescut cu peste 15% in ianuarie

Piata auto din Romania a inregistrat in ianuarie o crestere de 15,5%, la 4. 797 de unitati, o crestere similara avand si autoturismele, de 15,6%, la 3. 855 de unitati, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )