Libnet.ro
UNICEF

21:30

Milioane de euro din bani publici pentru functia lui Gheorghe Nichita: Edilul suspendat al Iasiului i-ar fi amenintat pe primarii de comune ca le taie finantarea de la ministerul Dezvoltarii daca nu il sustin

B1 B1,
Milioane de euro din bani publici pentru functia lui Gheorghe Nichita: Edilul suspendat al Iasiului i-ar fi amenintat pe primarii de comune ca le taie finantarea de la ministerul Dezvoltarii daca nu il sustin

Edilul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, face ce vrea cu banii localnicilor. Poate chiar sa plateasca si 11 milioane de euro ca sa-si cumpere functia, scriu jurnalistii de la Buna ziua Iasi. Nichita si. continuă pe B1

VIDEO Parcul Pitesti din Slatina, ingradit de un afacerist dupa ce s-au investit aici peste trei milioane de lei bani publici

La Slatina continua bataia de joc la adresa locuitorilor sai. Dupa ce, in aprilie, sesizam ca un milionar in euro din Slatina, distins de municipalitate, culmea!, cu titlul Personalitatea anului in 2012 pentru performante in afaceri, a inchis cea mai folosita cale de acces in cel mai iubit parc al orasului amenajat la inceputul anilor 1900, acum se vad si efectele: in lipsa de vizitatori, parcul a inceput sa fie vandalizat incetul cu incetul.

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescenta pe piata transferurilor iar granzii Europei si-au intarit loturile inainte sa inceapa cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzatia verii a fost un pusti, transferat pe mai mult de 60 milioane euro.

Cum au disparut doua milioane de euro din conturile CNADNR

Un celebru avocat din Cluj Napoca si un executor judecatoresc au fost chemati la DNA, pentru ca au executat silit Compania Nationala de Autostrazi, in ciuda faptului ca actele au fost anulate in instanta, .

Ministrul croat de Externe a confirmat candidatura pentru functia de secretar general al ONU

Ministrul croat de Externe, Vesna Pusic, a confirma candidatura pentru functia de secretar general al Organizatiei Natiunilor Unite. Pusic vrea sa ii succeada lui Ban Ki-Moon al carui mandat va expira in.

Al patrulea liberal s-a inscris in cursa pentru functia lui Sorin Oprescu. Aglomeratie si la primariile de sector

Cel de-al patrulea liberal care s-a inscris in cursa pentru functia detinuta in prezent de Sorin Oprescu este Costica Canacheu, scrie stiripesurse. ro. Acesta ar fi singurul candidat provenit din.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv: Decizia poate fi contestata

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, arestati preventiv

Cei trei tineri din Timisoara retinuti pentru viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in urma unei.

CNADNR liciteaza un contract de achizitie utilaje in valoare de circa 16 milioane euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale S. CNADNR) organizeaza licitatie pentru atribuirea unui contract in valoare estimata de aproape 70 de milioane de lei aproximativ 16 milioane de euro), fara TVA, pentru achizitionarea unui sistem de administrare si intretinere a retelei de drumuri nationale cu durata de viata expirata si care prezinta straturi rutiere bituminoase uzate, se arata intr-un comunicat de presa al companiei transmis redactiei.

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), transmite Agerpres.

Profitul consolidat al UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 milioane euro

Profitul consolidat al grupului bancar italian UniCredit in Romania a stagnat in primul semestru, la 27 de milioane de euro, dupa ce scaderea profitului operational a fost compensata de reducerea cheltuielilor cu provizioanele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )