Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul croat de Externe a confirmat candidatura pentru functia de secretar general al ONU

B1 B1,
Ministrul croat de Externe a confirmat candidatura pentru functia de secretar general al ONU

Ministrul croat de Externe, Vesna Pusic, a confirma candidatura pentru functia de secretar general al Organizatiei Natiunilor Unite. Pusic vrea sa ii succeada lui Ban Ki-Moon al carui mandat va expira in. continuă pe B1

Ministrul croat de externe candideaza la sefia ONU

Ministrul croat de externe, Vesna Pusic, a confirmat ca va candida pentru functia de secretar general al Organizatiei Natiunilor Unite, pentru a-i succeda lui Ban Ki-moon.

Al patrulea liberal s-a inscris in cursa pentru functia lui Sorin Oprescu. Aglomeratie si la primariile de sector

Cel de-al patrulea liberal care s-a inscris in cursa pentru functia detinuta in prezent de Sorin Oprescu este Costica Canacheu, scrie stiripesurse. ro. Acesta ar fi singurul candidat provenit din.

Va fi Romania o tinta a Rusiei? Ce spune ministrul de Externe, Bogdan Aurescu

Romania nu este o tinta a Rusiei, pentru ca este membra NATO si un atac la adresa Romaniei inseamna un atac la adresa NATO, a declarat, sambata, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. in calitatea de.

Scripcaru considera ca Brasovul a fost dezavantajat de legatura cu Bucurestiul in candidatura pentru JO de iarna ale Tineretului din 2020: Mie, ca primar, imi pare rau, dar este ca in sport, ai castigat continua, ai pierdut continua

Brasovul a fost dezavantajat de legatura cu Bucurestiul in candidatura sa pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020, este de parere primarul orasului de sub Tampa, George.

Ministrul de Externe explica de ce Romania NU este o tinta a Rusiei

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a precizat, sambata seara, la Realitatea TV, ca tara noastra nu este o tinta a Rusiei, intrucat este membra NATO si un atac la adresa Romaniei inseamna un atac la adresa NATO.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )