Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un militar de rang inalt a fost arestat dupa ce a jurat loialitate Statului Islamic

Antena3 Antena3,
Un militar de rang inalt a fost arestat dupa ce a jurat loialitate Statului Islamic

Politia federala FBI) a arestat in Hawaii un soldat al US Army, acuzat de terorism. Ikaika Kang, un sergent de prim rang din cadrul Armatei SUA, a fost arestat sambata sub acuzatia de terorism, iar. continuă pe Antena3

Un militar american a fost arestat dupa ce si-a ucis sotia si un politist

Un militar din armata americana a fost arestat preventiv, intr-o ancheta privind uciderea sotiei sale si a unui agent de politie.

Militar american, ARESTAT dupa ce a jurat LOIALITATE organizatiei Stat Islamic: SUA este singura organizatie TERORISTA din lume

Autoritatile americane, in alerta. Un militar aflat la o baza din Hawaii a jurat loialitate fata de reteaua terorista Stat Islamic ISIS). Individul a contribuit la achizitionarea unei drone care sa fie.

Militar american, ARESTAT dupa ce a jurat LOIALITATE ISIS

Autoritatile americane, in alerta. Un militar aflat la o baza din Hawaii a jurat loialitate fata de reteaua terorista Stat Islamic ISIS). Individul a contribuit la achizitionarea unei drone care sa fie.

SUA: Actorul Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice, dupa ce s-a imbatat

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia, relateaza News. ro.

Shia LaBeouf a fost arestat in Georgia dupa ce s-a imbatat si a starnit un nou scandal

Actorul Shia LaBeouf 31 de ani) a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia citata de Reuters, scrie News. ro.

Actorul Shia LaBeouf din Transformers a fost arestat

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat sambata din statul american Georgia fiindca deranja linistea publica si se afla in stare de ebrietate. Actorul din Transformers se plimba prin centrul orasului.

A noua oferta pentru cumpararea activelor Oltchim a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

O a noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora 18. 00, au declarat ieri, pentru News. ro, surse apropiate procesului de privatizare, care au precizat ca, desi a fost depusa dupa termenul limita si risca sa fie descalificata din aceasta cauza, oferta va fi luata in calcul in cazul in care este considerata suficient de atractiva.

Era cautat de politistii din toata lumea, dar a fost arestat dintr-o intamplare, pentru ca facea scandal pe strada

Este cazul unui galatean de 20 de ani, care fugea de executarea unei pedepse cu inchisoarea, motiv pentru care fusese dat in urmarire internationala. in noaptea de vineri spre sambata a fost retinut si apoi dus la penitenciar in urma unei actiuni de rutina a jandarmilor.

Panica in Polonia! 10.000 de persoane au fost evacuate, dupa ce a fost gasita o bomba din Al Doilea Razboi Mondial

Autoritatile poloneze au lansat duminica dimineata evacuarea a aproximativ 10. 000 de persoane in orasul Bialystok, in estul tarii, dupa descoperirea unei bombe germane de 500 de kilograme.

Privatizarea Oltchim: O noua oferta pentru cumpararea activelor a fost depusa dupa termenul limita de fondul White Tiger

O noua oferta pentru cumpararea de active ale combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, aflat in insolventa, a fost depusa de catre fondul de investitii White Tiger, cu capitaluri americane si britanice, dupa termenul limita care a fost joi, 6 iulie, ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )