Libnet.ro
UNICEF

16:00

Militarii romani care au murit in Afganistan, avansati post-mortem. Crosul veteranilor a fost amanat in urma tragicului eveniment (FOTO)

B1 B1,
Militarii romani care au murit in Afganistan, avansati post-mortem. Crosul veteranilor a fost amanat in urma tragicului eveniment (FOTO)

In urma incidentului tragic din Afganistan, in care cei doi militari si-au pierdut viata, sambata, in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii, acestia vor fi avansati. continuă pe B1

Militarii romani au murit intr-un schimb de focuri cu afgani, imbracati in uniforma de securitate

Doi militari romani au murit sambata in apropiere de Kandahar, iar un al treilea a fost ranit ---------- *ACTUALIZARE 12:10 MApN a transmis astazi primele constatari in cazul mortii celor doi militari romani in Afganistan si ranirea altuia, confimand, astfel, informatiile misiunii NATO ca soldatii au fost ucisi de afgani imbracati in uniforma fortelor de securitate afgane. *ACTUALIZARE 11:17 Dragnea: Am aflat cu tristete vestea mortii celor doi militari; vor ramane vesnic in amintirea noastra *ACTUALIZARE 10:54 Militarii romani ucisi in Afganistan, impuscati de indivizi in uniforme, in ceea ce pare a fi un atac taliban *ACTUALIZARE 10:45 Ambasadorul SUA in Romania transmite condoleante la moartea celor doi militari romani in Afganistan ---------- *MApN:Cei doi militari morti in Afganistan vor fi avansati post-mortem la gradul de sublocotenent Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, ii va avansa la gradul de sublocotenent post-mortem pe plutonierul Iulian Dumitrescu si pe sergentul Adrian Vizireanu, care si-au pierdut viata in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii din Afganistan, informeaza MApN prin intermediul unui comunicat de presa.

Cei doi militari morti in Afganistan vor fi avansati post-mortem la gradul de sublocotenent

Doi militari romani au murit sambata in apropiere de Kandahar, iar un al treilea a fost ranit Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, ii va avansa la gradul de sublocotenent post-mortem pe plutonierul Iulian Dumitrescu si pe sergentul Adrian Vizireanu, care si-au pierdut viata in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii din Afganistan, informeaza MApN prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit ministerului, crosul veteranilor de razboi VeteRUN - Cupa Steaua, programat pentru duminica, de la ora 11:00, a fost amanat pentru o data ulterioara. Luni, la ora 8:00, in toate unitatile militare din tara si in cele dislocate in afara teritoriului national vor fi organizate ceremonii militare si religioase de comemorare pentru cei doi militari.

Mitropolitul Banatului s-a rugat pentru militarii romani morti in Afganistan

IPS Ioan, mitropolitul Banatului, s-a rugat, in liturghia de duminica, pentru sufletele celor doi militari romani care au fost ucisi in Afganistan, dar si pentru familiile acestora. Mai mult mi.

NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

Un purtator de cuvant al operatiunii Resolute Support a declarat ca cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau.

Doi militari romani au murit in Afganistan, iar un al treilea a fost ranit

ACTUALIZARE 16:30 MAE transmite condoleante familiilor militarilor morti in Afganistan Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) isi exprima regretul fata de moartea celor doi militari in Afganistan si transmite condoleante familiilor acestora. *ACTUALIZARE 15:23 Presedintele Iohannis transmite condoleante familiilor militarilor romani morti in Afganistan *ACTUALIZARE 14:58 Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc astazi, la ora 10:45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale. in urma incidentului, celor trei militari de la fortele pentru operatii speciale, care au fost raniti, li s-a acordat primul ajutor la fata locului si au fost transportati imediat la spitalul militar cel mai apropiat. Din nefericire, plutonierul Dumitrescu Iulian si sergentul Vizireanu Adrian nu au supravietuit, iar starea militarului ranit este stabila si urmeaza sa fie transferat la un spital din Germania se arata in comunicat.

Doi militari romani au murit in Afganistan. Un al treilea a fost ranit (VIDEO)

Tragedie in Afganistan. in timpul unui exercitiu militar cu politia locala, doi militari romani au murit, informeaza B1 TV. Din primele informatii, ar fi vorba despre un accident produs in.

Primele concluzii ale comisiei de ancheta. Militarii romani din Afganistan au fost atacati de rebeli care purtau uniforme ale fortelor afgane de securitate

Comandantul detasamentului romanesc de forte pentru operatii speciale din Afganistan a transmis, azi dimineata, primele constatari ale comisiei care cerceteaza cauza mortii celor doi militari romani si ranirea altuia in apropierea localitatii Kandahar, anunta Agerpres.

Doi militari romani au murit in Afganistan

Doi militari romani ar fi murit in Afganistan, informeaza Antena 3. Potrivit primelor informatii, care vin de la rudele unuia dintre militari, familiile ar fi fost informate in aceasta dimineata de tragedie. Cu toate acestea, nu exista inca o informatie oficiala in acest sens.

Surse: Doi militari romani au murit in Afganistan

Doi militari romani ar fi murit in Afganistan. Potrivit primelor informatii, care vin de la rudele unuia dintre militari, familiile ar fi fost informate in acesta dimineata de tragedie.

Doi militari romani au murit in Afganistan, un al treilea a fost ranit

Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc sambata, la ora 10. 45, in apropiere de localitatea Kandahar, in timpul unei misiuni de instruire a politistilor afgani.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )