Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mitropolitul Banatului s-a rugat pentru militarii romani morti in Afganistan

B1 B1,
Mitropolitul Banatului s-a rugat pentru militarii romani morti in Afganistan

IPS Ioan, mitropolitul Banatului, s-a rugat, in liturghia de duminica, pentru sufletele celor doi militari romani care au fost ucisi in Afganistan, dar si pentru familiile acestora. Mai mult mi. continuă pe B1

Militarii romani au murit intr-un schimb de focuri cu afgani, imbracati in uniforma de securitate

Doi militari romani au murit sambata in apropiere de Kandahar, iar un al treilea a fost ranit ---------- *ACTUALIZARE 12:10 MApN a transmis astazi primele constatari in cazul mortii celor doi militari romani in Afganistan si ranirea altuia, confimand, astfel, informatiile misiunii NATO ca soldatii au fost ucisi de afgani imbracati in uniforma fortelor de securitate afgane. *ACTUALIZARE 11:17 Dragnea: Am aflat cu tristete vestea mortii celor doi militari; vor ramane vesnic in amintirea noastra *ACTUALIZARE 10:54 Militarii romani ucisi in Afganistan, impuscati de indivizi in uniforme, in ceea ce pare a fi un atac taliban *ACTUALIZARE 10:45 Ambasadorul SUA in Romania transmite condoleante la moartea celor doi militari romani in Afganistan ---------- *MApN:Cei doi militari morti in Afganistan vor fi avansati post-mortem la gradul de sublocotenent Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, ii va avansa la gradul de sublocotenent post-mortem pe plutonierul Iulian Dumitrescu si pe sergentul Adrian Vizireanu, care si-au pierdut viata in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii din Afganistan, informeaza MApN prin intermediul unui comunicat de presa.

Primele concluzii ale comisiei de ancheta. Militarii romani din Afganistan au fost atacati de rebeli care purtau uniforme ale fortelor afgane de securitate

Comandantul detasamentului romanesc de forte pentru operatii speciale din Afganistan a transmis, azi dimineata, primele constatari ale comisiei care cerceteaza cauza mortii celor doi militari romani si ranirea altuia in apropierea localitatii Kandahar, anunta Agerpres.

Mesaj de condoleante transmis de Klaus Iohannis pentru militarii decedati in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a primit cu tristete vestea mortii a doi militari romani in Afganistan, dupa ce sambata dimineata MApN a confirmat decesul a doi romani.

NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

Un purtator de cuvant al operatiunii Resolute Support a declarat ca cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )