Libnet.ro
UNICEF

16:30

NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

B1 B1,
NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

Un purtator de cuvant al operatiunii Resolute Support a declarat ca cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau. continuă pe B1

Anunt oficial al NATO. Cine i-a ucis pe cei doi militari romani in Afganistan

Cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau uniforme ale fortelor nationale afgane de aparare si securitate, a declarat pentru Digi24 un.

Doi soldati turci au fost ucisi in urma exploziei unei bombe in sud-estul tarii

Doi soldati turci au fost ucisi duminica in explozia unei bombe la Nusaybin, in sud-estul tarii, unde au loc confruntari intre fortele de securitate si rebelii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), a afirmat un responsabil militar, citat de agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Mitropolitul Banatului s-a rugat pentru militarii romani morti in Afganistan

IPS Ioan, mitropolitul Banatului, s-a rugat, in liturghia de duminica, pentru sufletele celor doi militari romani care au fost ucisi in Afganistan, dar si pentru familiile acestora. Mai mult mi.

MApN, despre cei doi militari omorati in Afganistan: Instruiau politstii afgani intr-o baza de pregatire cand persoane in uniforme ale fortelor de securitate afgane au deschis focul asupra lor

Ministerul Apararii Nationale pecizeaza cei doi militari romani care au murit sambata dimineata in Afganistan ii instruiau impreuna cu alti militari romani, intr-o baza de pregatire din apropierea localitatii Kandahar, pe politistii afgani, cand s-a deschis focul asupra lor de catre persoane purtand uniforma fortelor de securitate afgane. Militarii romani au ripostat cu foc, ucigandu-i pe agresori.

Dusa: Cei doi militari din Afganistan NU au murit din cauza unei explozii, ca pana acum

Cei doi militari romani din Afganistan nu si-au pierdut viata ca si ceilalti de pana acum din cauza unei explozii, ci dintr-o alta cauza, a afirmat sambata fostul ministru al Apararii Mircea.

Militarii romani au murit intr-un schimb de focuri cu afgani, imbracati in uniforma de securitate

Doi militari romani au murit sambata in apropiere de Kandahar, iar un al treilea a fost ranit ---------- *ACTUALIZARE 12:10 MApN a transmis astazi primele constatari in cazul mortii celor doi militari romani in Afganistan si ranirea altuia, confimand, astfel, informatiile misiunii NATO ca soldatii au fost ucisi de afgani imbracati in uniforma fortelor de securitate afgane. *ACTUALIZARE 11:17 Dragnea: Am aflat cu tristete vestea mortii celor doi militari; vor ramane vesnic in amintirea noastra *ACTUALIZARE 10:54 Militarii romani ucisi in Afganistan, impuscati de indivizi in uniforme, in ceea ce pare a fi un atac taliban *ACTUALIZARE 10:45 Ambasadorul SUA in Romania transmite condoleante la moartea celor doi militari romani in Afganistan ---------- *MApN:Cei doi militari morti in Afganistan vor fi avansati post-mortem la gradul de sublocotenent Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, ii va avansa la gradul de sublocotenent post-mortem pe plutonierul Iulian Dumitrescu si pe sergentul Adrian Vizireanu, care si-au pierdut viata in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii din Afganistan, informeaza MApN prin intermediul unui comunicat de presa.

Militarii romani care au murit in Afganistan, avansati post-mortem. Crosul veteranilor a fost amanat in urma tragicului eveniment (FOTO)

In urma incidentului tragic din Afganistan, in care cei doi militari si-au pierdut viata, sambata, in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii, acestia vor fi avansati.

Primele concluzii ale comisiei de ancheta. Militarii romani din Afganistan au fost atacati de rebeli care purtau uniforme ale fortelor afgane de securitate

Comandantul detasamentului romanesc de forte pentru operatii speciale din Afganistan a transmis, azi dimineata, primele constatari ale comisiei care cerceteaza cauza mortii celor doi militari romani si ranirea altuia in apropierea localitatii Kandahar, anunta Agerpres.

Iohannis: Am primit cu durere vestea incetarii din viata a celor doi militari romani cazuti la datorie. Militarii nostri si-au servit tara cu devotament

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiilor celor doi militari romani care au murit sambata dimineata in Afganistan. Presedintele a scris ca acestia vor ramane vesnic in.

Cei doi militari morti in Afganistan vor fi avansati post-mortem la gradul de sublocotenent

Doi militari romani au murit sambata in apropiere de Kandahar, iar un al treilea a fost ranit Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, ii va avansa la gradul de sublocotenent post-mortem pe plutonierul Iulian Dumitrescu si pe sergentul Adrian Vizireanu, care si-au pierdut viata in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii din Afganistan, informeaza MApN prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit ministerului, crosul veteranilor de razboi VeteRUN - Cupa Steaua, programat pentru duminica, de la ora 11:00, a fost amanat pentru o data ulterioara. Luni, la ora 8:00, in toate unitatile militare din tara si in cele dislocate in afara teritoriului national vor fi organizate ceremonii militare si religioase de comemorare pentru cei doi militari.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )