Libnet.ro
UNICEF

16:00

Milos Raonic, inlocuit la Turneul Campionilor de spaniolul David Ferrer

România Liberă România Liberă,
Milos Raonic, inlocuit la Turneul Campionilor de spaniolul David Ferrer

Canadianul Milos Raonic a fost inlocuit de spaniolul David Ferrer, la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce s-a accidentat. Tenismenul spaniol nu va avea sanse sa se califice in semifinalele competitiei. continuă pe România Liberă

Turneul Campionilor: Milos Raonic, nevoit sa abandoneze - Locul ii va fi luat de David Ferrer

Cu toate ca nu a obtinut calificarea la Turneul Campionilor, David Ferrer va evolua in O2 Arena, ibericul urmand sa il inlocuiasca pe Milos Raonic. Canadianul a declarait forfait inainte de meciul cu Kei Nishikori Grupa B), iar niponul il va intalni pe Ferrer.

Kei Nishikori l-a invins in trei seturi pe David Ferrer, la Turneul Campionilor

Tenismanul japonez Kei Nishikori, cap de sertie numarul 4, l-a invins joi, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1, pe spaniolul David Ferrer, care l-a inlocuit pe canadianul Milos Raonici, in ultima etapa a grupei B de la.

Turneul Campionilor: Andy Murray l-a invins pe Milos Raonic

Andy Murray, cap de serie numarul 5, a obtinut prima victorie la Turneul Campionilor, britanicul trecand in doua seturi, scor 6-3, 7-5, de Milos Raonic.

Turneul Campionilor: Murray l-a invins pe Raonic si se poate califica in semifinale

Andy Murray si-a revenit dupa esecul cu Kei Nishikori si l-a invins pe Milos Raonic, 6-3, 7-5, in etapa a doua a grupei B de la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Andy Murray (22:00)

Joi vor avea loc ultimele partide din Grupa B de la Turneul Campionilor. In primul meci al zilei, Kei Nishikori il va intalni pe Milos Raonic de la 16:00), iar in cel de-al doilea Roger Federer se va duela cu Andy Murray 22:00).

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Kei Nishikori (16:00)

Dupa ce l-a invins pe Milos Raonic, Roger Federer il va intalni pe Kei Nishikori in cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor. Partida va incepe la ora 16:00 si va fi in direct pe Digisport 2. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei care se desfasoara in O2 Arena.

Turneul Campionilor: Victorii in prima zi pentru Federer si Nishikori

Federer a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor. Elvetianul a trecut,in doua seturi, de Milos Raonic. Kei Nishikori, primul asiatic prezent pe tabloul evenimentului, a inceput bine- a trecut de favoritul publicului, Andy Murray.

Nishikori il trimite pe Federer in semifinale la Turneul Campionilor

Japonezul Kei Nishikori a obtinut, joi dupa-amiaza, a doua victorie la Turneul Campionilor de la Londra si continua sa spere la un loc in semifinalele competitie.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins clar pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic a obtinut al doilea succes de la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand categoric de Stanislas Wawrinka, scor 6-3, 6-0. Liderul mondial mai are nevoie de o singura victorie la competitia gazduita de O2 Arena pentru a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP.

Marin Cilici a fost invins de Tomas Berdych la Turneul Campionilor

Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, l-a invins pe croatul Marin Cilici, favorit numarul 8, miercuri, la Turneul Campionilor de la Londra, relateaza AFP. Berdych l-a invins pe croat cu scorul de 6-3, 6-1, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )