Libnet.ro
UNICEF

14:00

Turneul Campionilor: Milos Raonic, nevoit sa abandoneze - Locul ii va fi luat de David Ferrer

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Milos Raonic, nevoit sa abandoneze - Locul ii va fi luat de David Ferrer

Cu toate ca nu a obtinut calificarea la Turneul Campionilor, David Ferrer va evolua in O2 Arena, ibericul urmand sa il inlocuiasca pe Milos Raonic. Canadianul a declarait forfait inainte de meciul cu Kei Nishikori Grupa B), iar niponul il va intalni pe Ferrer. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Andy Murray l-a invins pe Milos Raonic

Andy Murray, cap de serie numarul 5, a obtinut prima victorie la Turneul Campionilor, britanicul trecand in doua seturi, scor 6-3, 7-5, de Milos Raonic.

Milos Raonic, inlocuit la Turneul Campionilor de spaniolul David Ferrer

Canadianul Milos Raonic a fost inlocuit de spaniolul David Ferrer, la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce s-a accidentat. Tenismenul spaniol nu va avea sanse sa se califice in semifinalele competitiei.

Turneul Campionilor: Murray l-a invins pe Raonic si se poate califica in semifinale

Andy Murray si-a revenit dupa esecul cu Kei Nishikori si l-a invins pe Milos Raonic, 6-3, 7-5, in etapa a doua a grupei B de la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Andy Murray (22:00)

Joi vor avea loc ultimele partide din Grupa B de la Turneul Campionilor. In primul meci al zilei, Kei Nishikori il va intalni pe Milos Raonic de la 16:00), iar in cel de-al doilea Roger Federer se va duela cu Andy Murray 22:00).

Turneul Campionilor, programul zilei: Roger Federer vs Kei Nishikori (16:00)

Dupa ce l-a invins pe Milos Raonic, Roger Federer il va intalni pe Kei Nishikori in cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor. Partida va incepe la ora 16:00 si va fi in direct pe Digisport 2. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei care se desfasoara in O2 Arena.

Turneul Campionilor: Victorii in prima zi pentru Federer si Nishikori

Federer a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor. Elvetianul a trecut,in doua seturi, de Milos Raonic. Kei Nishikori, primul asiatic prezent pe tabloul evenimentului, a inceput bine- a trecut de favoritul publicului, Andy Murray.

Tecau si Rojer le-au luat fratilor Bryan un set, dar au pierdut al doilea meci de la Turneul Campionilor

Horia Tecau si colegul sau din proba de dublu, Jean Julien Rojer, au pierdut confruntarea cu Bob si Mike Bryan, desi au reusit sa le sufle americanilor primul set. Tecau si colegul sau au bifat a doua infrangere la Turneul Campionilor din tot atatea meciuri disputate.

Nishikori il trimite pe Federer in semifinale la Turneul Campionilor

Japonezul Kei Nishikori a obtinut, joi dupa-amiaza, a doua victorie la Turneul Campionilor de la Londra si continua sa spere la un loc in semifinalele competitie.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic l-a invins clar pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic a obtinut al doilea succes de la Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand categoric de Stanislas Wawrinka, scor 6-3, 6-0. Liderul mondial mai are nevoie de o singura victorie la competitia gazduita de O2 Arena pentru a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul ATP.

Marin Cilici a fost invins de Tomas Berdych la Turneul Campionilor

Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, l-a invins pe croatul Marin Cilici, favorit numarul 8, miercuri, la Turneul Campionilor de la Londra, relateaza AFP. Berdych l-a invins pe croat cu scorul de 6-3, 6-1, in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )