Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministerul Dezvoltarii va plati 110 milioane de lei pentru 1000 de microbuze scolare

Adevărul Adevărul,
Ministerul Dezvoltarii va plati 110 milioane de lei pentru 1000 de microbuze scolare

Asocierea de firme Radacini Motors si IAC Management a castigat un contract de 110 milioane de lei, al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pentru furnizarea unui numar de 1. 000 de microbuze de tip 16+1 locuri. continuă pe Adevărul

Guvernul va cheltui 3,5 milioane lei pentru promovarea politicilor, consultanti si baze de date

Guvernul va cheltui 3,5 milioane lei pentru proiecte de comunicare publica, inclusiv pentru editarea unor materiale de promovare a politicilor guvernamentale si plata unor consultanti, lista proiectelor finantate urmand sa fie avizata de seful.

imprumut de 600 milioane lei pentru beneficiarii banilor UE

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, prin hotarare, un nou imprumut, de 600 milioane lei, de la Trezoreria Statului, ca sa puna la dispozitia Autoritatilor de Management AM) ale programelor operationale PO) resursele necesare pentru plata facturilor catre beneficiarii de fonduri europene, potrivit unui comunicat al ministerului de resort trimis redactiei.

Guvernul aloca temporar 600 de milioane de lei pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 600 milioane lei, in echivalent euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna aprilie 2015 al Autoritatilor de management pentru programele operationale finantate din fonduri structurale in cadrul Obiectivului Convergenta.

Transgaz vrea sa emita obligatiuni de pana la 500 milioane lei

Transportatorul de gaze naturale Transgaz Medias TGN) convoaca, pe 27 aprilie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA), care va vota propunerea privind o emisiune de obligatiuni corporative negarantate, in valoare de maximum 500 milioane lei, pentru finantarea Planului de dezvoltare a Sistemului National de Transport al gazelor naturale in perioada 2014-2023.

Guvernul rus aproba un imprumut de 110 milioane de dolari catre Belarus

Guvernul de la Moscova a aprobat astazi un acord pentru a ii ofera Balerusului un credit in valoare de 110 milioane de dolari, tara puternic afectata de criza economica prin care trece Rusia, a anuntat vineri guvernul rus, transmite AFP.

Transgaz vrea sa dea actionarilor jumatate din profitul de 502 milioane de lei de anul trecut si sa imprumute alti 500 de milioane de lei pentru investitii

Compania de stat Transgaz Medias, operatorul sistemului national de transport al gazelor naturale din Romania, propune actionarilor acordarea de dividende in valoare de 256,6 milioane lei, putin peste jumatate din profitul net de 502,5 milioane de lei inregistrat anul trecut.

Electrica propune distribuirea a 250 milioane lei din profit pentru dividende

ACTUALIZARE 16:57 Electrica, profit net consolidat mai mare cu 59% in 2014 Grupul Electrica a inregistrat in anul 2014 un profit net consolidat de 401,4 milioane lei, ceea ce inseamna o crestere cu 149 milioane lei, respectiv cu 59%, fata de anul 2013, excluzand participatiile minoritare transferate.

Metrorex vrea sa cumpere electricitate de 56 milioane lei

Metrorex vrea sa achizitioneze energie electrica pentru perioada 1 iulie 2015 - 30 iunie 2016, cu 56,1 milioane lei, fara TVA, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 7 mai 2015, potrivit datelor publicate pe SEAP.

Romcarbon vrea sa dea dividende de doua milioane lei

Consiliul de Administratie al Romcarbon le propune actionarilor oferirea unui dividend de 0,0076 lei pe titlu, ceea ce ar insemna o valoare totala distribuita de 2. 328 lei din profitul de peste 36 milioane lei din 2014.

Teraplast vrea sa-si mentina limita de indatorare la 68 milioane lei

Producatorul de materiale de constructii Teraplast TRP) convoaca, pe 29 aprilie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA), care va vota limita maxima de indatorare pentru 2015 la 68 milioane lei, aceeasi cu cea de anul trecut, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )