Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministerul Economiei salveaza Aeronautica. Cum? O vinde!.

România Liberă România Liberă,
Ministerul Economiei salveaza Aeronautica. Cum? O vinde!.

Am avut o discutie de dimineata cu managementul domeniului aeronautic. La nivelul Ministerului Economiei am luat decizia de a porni procedurile pentru privatizarea IAR Ghimbav, Intreprinderea de Avioane Craiova si Romaero, a declarat miercuri Varujan Vosganian ministrul Economiei, intr-o conferinta de presa. El a adaugat ca in prezent sunt evaluate oportunitatile si piata pe acest segment, iar procedural va fi necesara si implicarea altor institutii in acest proces. E sublima, dar cu . continuă pe România Liberă

Ministerul Economiei salveaza Aeronautica. Cum? O vinde!.

Am avut o discutie de dimineata cu managementul domeniului aeronautic. La nivelul Ministerului Economiei am luat decizia de a porni procedurile pentru privatizarea IAR Ghimbav, Intreprinderea de Avioane Craiova si Romaero, a declarat miercuri Varujan Vosganian ministrul Economiei, intr-o conferinta de presa. El a adaugat ca in prezent sunt evaluate oportunitatile si piata pe acest segment, iar procedural va fi necesara si implicarea altor institutii in acest proces. E sublima, dar cu .

IAR Ghimbav, Avioane Craiova si Romaero Baneasa, scoase la vanzare de Ministerul Economiei

Ministerul Economiei a luat decizia de a porni procedurile de privatizare la IAR Ghimbav, Avioane Craiova si Romaero din cauza situatiilor financiare ale acestora, a anuntat azi Varujan Vosganian, ministrul Economiei.

Ministerul Economiei cauta servicii de consultanta juridica pentru privatizarea SANEVIT

Ministerul Economiei, prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), anunta intentia de a angaja servicii de consultanta juridica prin care sa se asigure asistenta juridica in procesul de pregatire si derulare a privatizarii SANEVIT 2003 S. Arad, se precizeaza intr-un anunt de intentie publicat pe site-ul ministerului.

Un nou secretar de stat la Ministerul Economiei

Ministerul Economiei va avea un nou secretar de stat, Bogdan Badea, care va prelua postul ramas vacant dupa numirea lui Gelu Stefan Diaconu la conducerea ANAF, scrie Mediafax.

Ministerul Economiei a publicat anuntul pentru privatizarea Oltchim

Ministerul Economiei a publicat anuntul pentru privatizarea Oltchim, potrivit unui comunicat emis redactiei.

Demararea procedurilor de privatizare la Romaero, Avioane Craiova si IAR Ghimbav, decisa de Ministerul Economiei

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anuntat, miercuri, ca s-a luat decizia de a porni procedurile de privatizare la IAR Ghimbav, Avioane Craiova si Romaero, precizand ca este nevoie, procedural, de implicarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )