Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTERUL EDUCATIEI: Redeschiderea creselor si gradinitelor, publice si private, dupa publicarea normelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL EDUCATIEI: Redeschiderea creselor si gradinitelor, publice si private, dupa publicarea normelor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a precizat duminica, intr-o conferinta de presa, ca redeschiderea creselor si a gradinitelor, atat publice cat si private, este posibila dupa publicarea normelor de aplicare, respectiv Ordinul comun al ministrilor Educatiei, Sanatatii si Muncii. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Anisie: Redeschiderea creselor si gradinitelor, publice si private, dupa publicarea normelor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a precizat duminica, intr-o conferinta de presa, ca redeschiderea creselor si a gradinitelor, atat publice cat si private, este posibila dupa publicarea normelor de aplicare, respectiv Ordinul comun al ministrilor Educatiei, Sanatatii si Muncii.

Ministerul Educatiei nu cedeaza in fata Avocatului Poporului. Elevii cu temperatura vor fi testati de 4 ori

Ministerul Educatiei nu vrea sa renunte la termoscanare si va testa de patru ori elevii cu temperatura mai mare de 37,3 C. Asta dupa ce Avocatul Poporului a recomandat ca elevii care dau Bacalaureatul sau Evaluarea Nationala sa fie primiti chiar daca au temperatura peste 37,3 C, institutia condusa de Renate Weber invocand articolele din Constitutie privind egalitatea in drepturi si dreptul la invatatura. Parintii spun ca acesti elevi ar trebui sa dea examenul alaturi de colegii lor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )