Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministerul de Externe al Rusiei anunta ca presedintele Donald Trump pare dispus sa colaboreze cu Kremlinul

România Liberă România Liberă,
Ministerul de Externe al Rusiei anunta ca presedintele Donald Trump pare dispus sa colaboreze cu Kremlinul

Ministerul de Externe al Rusiei a anuntat, joi dimineata, ca noul presedinte al SUA, Donald Trump, a demonstrat bunavointa de a colabora cu partea rusa. continuă pe România Liberă

Masuri dictatoriale. Presedintele Donald Trump l-a demis pe procurorul general al SUA fiindca a refuzat sa sustina ordinul anti-imigranti

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis, luni, pe procurorul general al SUA pentru refuzul de a pune in aplicare un ordin juridic destinat sa protejeze cetatenii statului american, informeaza purtatorul de cuvant al Casei Albe, citat de CNN.

Procurorul general al SUA, demis de Donald Trump pe motiv ca nu l-a sustinut in legatura cu ordinul privind imigrantii

Sally Yates, procurorul general interimar al Statelor Unite, a fost demisa de presedintele Donald Trump in urma refuzului sau de a pune in aplicare un ordin juridic destinat sa protejeze cetatenii Statelor Unite ale Americii, a anuntat Casa Alba, scrie Mediafax, citand CNN. A tradat Departamentul de Justitie, se arata in declaratia Casei Albe privind demiterea lui Sally Yates.

ONU pune la zid decretul antiimigratie al lui Donald Trump

Zeid Raad Al Hussein, inalt comisar al OMU pentru Drepturile Omului, a denuntat luni lipsa de generozitate pe care o transmite presedintele Donald Trump prin intermendiul decretului antiimigratie, potrivit Le Figaro.

Angela Merkel denunta caracterul anti-musulman al restrictiilor impuse de Donald Trump

Cancelarul german Angela Merkel a denuntat luni restrictiile de imigratie in Statele Unite impuse de presedintele Donald Trump, apreciind ca masura vizeaza musulmanii, scrie AFP.

Siria: Alianta kurdo-araba anunta ca a primit in premiera blindate de la administratia Donald Trump

Alianta arabo-kurda care lupta cu jihadistii din gruparea Stat Islamic SI) in Siria a anuntat marti, pentru AFP, ca a primit, pentru prima oara, blindate americane, precum si promisiunea administratiei Donald Trump de mai multa sustinere.

Presedintele SUA, Donald Trump: Am decis sa eliberam din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile de securitate vor fi aplicate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca statul american va elibera din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile in materie de securitate vor fi puse in aplicare in urmatoarele 90 de zile.

Casa Alba incearca sa boicoteze CNN: Oamenii lui Donald Trump au refuzat sa mai apara in emisiunile postului de televiziunie

Responsabilii de la Casa Alba s-au tinut departe de platourile televiziunii CNN, conform unei surse din administratia Trump, intrucat Donald Trump, noul presedinte al Statelor Unite si televiziunea de s.

REACTIA Ambasadei SUA privind PROPUNEREA REGELUI TIGANILOR pentru DONALD TRUMP

Scrisoarea lui Dorin Cioaba catre Donald Trump l-a luat prin surprindere pe ambasadorul SUA la Bucuresti. Regele tiganilor i-a transmis presedintelui SUA ca este alaturi de el in demersul construirii.

Donald Trump, nedorit in Marea Britanie. Peste un milion de britanici au semnat o petitie impotriva vizitei presedintelui SUA la Londra

Donald Trump nu este bine primit in Marea Britanie. Peste un milion de britanici au semnat o petitie online pentru a cere anularea vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie fiindca acest lucru.

Donald Trump si Papa Francisc ar fi fost nominalizati pentru Premiul Nobel pentru Pace

Presa britanica, citand surse din cercul membrilor Comitetului Nobel spune ca presedintele SUA Donald Trump ar fi fost nominalizat pentru premiul Nobel pentru Pace, pentru al doilea an consecutiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )