Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministerul Justitiei a lansat un portal care permite accesul la legislatia actualizata

România Liberă România Liberă,
Ministerul Justitiei a lansat un portal care permite accesul la legislatia actualizata

Ministerul Justiiei a lansat un portal care permite accesul la legislatia actualizata a fost lansat, miercuri, ministrul Robert Cazanciuc declarand ca varianta finala va fi discutata in luna decembrie. continuă pe România Liberă

Robert Cazanciuc: A fost lansat portalul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata

Portalul de pe site-ul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata a fost lansat, miercuri, ministrul Robert Cazanciuc declarand ca varianta finala va fi discutata in luna decembrie, dupa sugestii si propuneri.

Toate legile din ultimii 25 de ani sunt on-line, pe un portal al Ministerului Justitiei

Portalul de pe site-ul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata a fost lansat, miercuri, ministrul Robert Cazanciuc declarand ca varianta finala va fi discutata in decembrie, dupa ce.

OpenVote.ro - aplicatia mobila care permite oricarui cetatean sa trimita fotografii cu neregulile din sectiile de votare

O aplicatie mobila care permite oricarui cetatean sa raporteze si sa trimita fotografii cu neregulile care pot aparea la alegeri a fost lansata de Institutul de Politici Publice si Centrul de Resurse pentru Societatea Civila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )