Libnet.ro
UNICEF

16:00

Robert Cazanciuc: A fost lansat portalul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata

Adevărul Adevărul,
Robert Cazanciuc: A fost lansat portalul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata

Portalul de pe site-ul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata a fost lansat, miercuri, ministrul Robert Cazanciuc declarand ca varianta finala va fi discutata in luna decembrie, dupa sugestii si propuneri. continuă pe Adevărul

Toate legile din ultimii 25 de ani sunt on-line, pe un portal al Ministerului Justitiei

Portalul de pe site-ul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata a fost lansat, miercuri, ministrul Robert Cazanciuc declarand ca varianta finala va fi discutata in decembrie, dupa ce.

Primul smartphone Lumia a fost lansat de Microsoft: modelul se numeste Microsoft Lumia

Primul model de smartphone Lumia 535, care nu include numele Nokia, a fost lansat de Microsoft, compania americana alegand varianta Microsoft Lumia pentru noul model.

Primul telefon Microsoft Lumia a fost lansat oficial. Nokia a murit

Microsoft Lumia 535 este smartphone-ul care va intra in istorie ca fiind primul terminal lansat sub brandul Microsoft, inainte sau dupa achizitia Nokia. Microsoft nu fost din totdeauna un producator de hardware. Lansarea primei console Xbox si a primei tablete Surface au ancorat-o insa destul de bine in aceasta piata. Astazi vedem si primul telefon creat de Microsoft. Noul Microsoft Lumia 535 reprezinta confirmarea oficiala a faptului ca gigantul din Redmond a renuntat la brandul Nokia pentru dispozitivele sale portabile [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )