Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primul smartphone Lumia a fost lansat de Microsoft: modelul se numeste Microsoft Lumia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul smartphone Lumia a fost lansat de Microsoft: modelul se numeste Microsoft Lumia

Primul model de smartphone Lumia 535, care nu include numele Nokia, a fost lansat de Microsoft, compania americana alegand varianta Microsoft Lumia pentru noul model. continuă pe Wall-Street Ro

Microsoft lanseaza primul smartphone Lumia fara numele Nokia

Microsoft lanseaza noul smartphone Lumia, primul model din aceasta gama care nu va include numele Nokia, dand astfel startul unui nou capitol in existenta diviziei de telefoane preluata in acest an de la celebra.

Primul telefon Microsoft Lumia a fost lansat oficial. Nokia a murit

Microsoft Lumia 535 este smartphone-ul care va intra in istorie ca fiind primul terminal lansat sub brandul Microsoft, inainte sau dupa achizitia Nokia. Microsoft nu fost din totdeauna un producator de hardware. Lansarea primei console Xbox si a primei tablete Surface au ancorat-o insa destul de bine in aceasta piata. Astazi vedem si primul telefon creat de Microsoft. Noul Microsoft Lumia 535 reprezinta confirmarea oficiala a faptului ca gigantul din Redmond a renuntat la brandul Nokia pentru dispozitivele sale portabile [].

Microsoft lanseaza primul smartpohone Lumia fara numele Nokia

Microsoft lanseaza, posibil marti, noul smartphone Lumia, care va fi primul model din gama care nu va include numele Nokia. Astfel, compania semnaleaza un nou capitol in existenta diviziei de telefoane preluata in acest an de la compania finlandeza Nokia.

Microsoft a lansat Lumia 535, primul smartphone care nu include numele Nokia

Microsoft a lansat smartphone-ul Lumia 535, primul model din gama care nu include numele Nokia, relateaza Cnet. Potrivit termenilor contractului, Microsoft a putut sa foloseasca numele Nokia pentru o perioada.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )