Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani.

România Liberă România Liberă,
Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani.

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat, luni, in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, al carei scop final este incluziunea sociala a tinerilor, relateaza Mediafax. Cea mai ridicata rata a saraciei absolute se inregistreaza tocmai la segmentul tanar, 15-19 ani, si se ridica la 8,4%. Strategia a fost lansata in dezbatere de secretarul de stat in MTS Cristian Cosmin, care a precizat ca Romania nu a mai avut un astfel de document din 2005. Potrivit lui . continuă pe România Liberă

Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat luni in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, scopul final fiind incluziunea sociala a tinerilor. Potrivit MTS, cea mai ridicata.

Ministerul Tineretului mai infiinteaza un post de subsecretar de stat dar da afara 164 de angajati

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) va avea doi subsecretari, fata de unul singur pana acum, insa numarul maxim de posturi din institutie si unitatile subordonate se reduce cu 164, potrivit unei.

164 de posturi taiate in Ministerul Tineretului si Sportului, un post de subsecretar de stat infiintat in plus

Executivul continua reducerile de personal bugetar cu Ministerul Tineretului si Sportului, unde au fost desfiintate 31 de posturi de la nivel central si alte 133 din institutiile aflate in subordine, potrivit unei Hotarari de Guvern publicate vineri in Monitorul Oficial. insa ministerul a primit in plus un post de subsecretar de stat.

Concedieri in administratia publica: Ministerul Tineretului, condus de Nicolae Banicioiu, pierde 164 de posturi, dar castiga un subsecretar de stat

31 de posturi au fost taiate de la Ministerul Tineretului si Sportului si alte 133 de la institutiile aflate in subordine, potrivit unei Hotarari de Guvern publicate vineri in Monitorul Oficial. Echipa de conducere a ministerului se imbogateste insa cu un post de subsecretar de stat. Astfel, ministrul Banicioiu va fi ajutat de doi secretari de stat si doi subsecretari de stat, potrivit actului citat.

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania poate fi admirata in Parcul I.O.R. Cat masoara constructia

Parcul Titan din Capitala s-a transformat, sambata, in unul dintre cele mai cautate locuri din Sectorul 3, atunci cand a fost adusa si expusa cea mai mare statuie ecvestra din Romania.

Indiewire: Noul film al lui Corneliu Porumboiu este cinema romanesc in cea mai pura forma

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, proiectat in competitia Festivalului de la Locarno, reprezinta cinema-ul romanesc in cea mai pura forma, fiind insa putin.

Cea mai extinsa retea de magazine din Republica Moldova apartine Moldcoop

Uniunea centrala a cooperativelor de consum din Moldova Moldcoop detine circa 1. 500 de magazine in intreaga tara, anunta Vasile Caraus, presedintele biroului executiv al acestei asociatii. Aceasta este cea mai extinsa retea de retail din Republica Moldova.

Microsoft ataca iPad Mini, in cea mai noua campanie anti-Apple [VIDEO]

Nu este prima campanie anti-Apple si cu siguranta nici ultima, sunt curios insa cat de mult castiga Microsoft din astfel de reclame. E adevarat, acesta este trendul pietei, iar concurenta acerba din domeniul IT genereaza tot mai multe campanii agresive. Sunt totusi curios cat de benefice sunt astfel de metode pentru vanzarile de tablete ale unui gigant precum Microsoft. Cea mai recenta reclama din acest serial pune fata in fata un iPad mini si o tableta Acer Iconia W3. Aceasta [].

Economia se sprijina din nou pe agricultura: cea mai buna productie de grau si secara din ultimii 8 ani

Productia de grau si secara din acest an totalizeaza 7,3 milioane de tone, fiind cea mai buna din ultimii opt ani, arata datele Ministerului Agriculturii.

MTS:Romania are cel mai ridicat nivel de saracie in randul tinerilor angajati cu varste intre 18 si 24 de ani - 30,7%

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat luni in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, menita sa sprijine incluziunea sociala a tinerilor, in conditiile in care cea mai ridicata rata a saraciei absolute, 8,4%, se inregistreaza la grupa de varsta 15-19 ani, iarRomania are cel mai ridicat nivel de saracie in randul tinerilor angajati cu varste intre 18 si 24 de ani care lucreaza - 30,7%, fata de 11,2%, in UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )