Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un ministru britanic A DEMISIONAT din cauza unui SCANDAL SEXUAL

Antena3 Antena3,
Un ministru britanic A DEMISIONAT din cauza unui SCANDAL SEXUAL

Un membru al Guvernului britanic a demisionat, sambata, cu o zi inainte de publicarea de catre tabloidul Sunday Mirror a unui articol care dezvaluie ca acesta a trimis mai multe fotografii cu caracter sexual. continuă pe Antena3

Un ministru britanic demisioneaza din cauza unor fotografii cu caracter sexual explicit

Un membru al Guvernului britanic a demisionat, sambata, cu o zi inainte de publicarea de catre tabloidul Sunday Mirror a unui articol care dezvaluie ca acesta a trimis mai multe fotografii cu caracter sexual explicit unui jurnalist ce se prezentase drept o simpatizanta a sa.

Un ministru britanic a demisionat dupa ce i-a trimis fotografii si mesaje cu continut sexual explicit unei jurnaliste

Brooks Newmark, ministru pentru Societatea Civila in Guvernul de la Londra, a anuntat sambata ca demisioneaza, dupa ce s-a aflat ca i-a trimis fotografii explicite cu el insusi unei jurnaliste a tabloidului Sunday Mirror sub acoperire.

VIDEO Carnagiu pe DN 1 din cauza unui tanar care suferea din dragoste: cine este soferul sinucigas care a curmat cinci vieti inocente

Sase persoane au murit sambata seara pe DN1, in Prahova, intr-un accident de circulatie provocat de un tanar care a decis sa se sinucida pentru ca suferea din dragoste.

Carnagiu pe DN1 din cauza unui tanar care suferea din dragoste: cine este soferul sinucigas care a curmat cinci vieti inocente

Sase persoane au murit sambata seara pe DN1, in Prahova, intr-un accident de circulatie provocat de un tanar care a decis sa se sinucida pentru ca suferea din dragoste.

Deputatul Daniel Fenechiu a demisionat din PPDD

Deputatul Daniel Fenechiu a anuntat, joi, ca demisioneaza din PPDD, din cauza protocolului incheiat intre partid si PSD, conform Hotnews.

ANSVSA: 55.000 de oameni mor anual din cauza rabiei

Circa 55. 000 de oameni mor anual din cauza rabiei la nivel global, 40% dintre cei muscati de un animal purtator de rabie fiind copii sub 15 ani, iar cainii reprezentand sursa de virus in 99% dintre decesele umane, informeaza astazi Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), intr-un comunicat.

Economia Rusiei risca sa intre in recesiune din cauza pretului redus al petrolului

Economia de 2. 000 de miliarde de dolari a Rusiei risca sa intre in recesiune din cauza pretului petrolului - ajuns la un minim din ultimii doi ani, scriu analistii de la Bloomberg. Acesti analisti au luat parte.

Rusia risca sa intre in recesiune din cauza pretului mic al petrolului

Relaxarea tensiunilor din Ucraina va oferi prea putin ragaz Rusiei, a carei economie de 2. 000 miliarde dolari risca sa intre in recesiune din cauza celui mai scazut pret al petrolului din ultimii doi ani, spun analistii intervievati de Bloomberg.

Bloomberg: Rusia risca sa intre in recesiune, din cauza pretului scazut al petrolului

Rusia risca sa intre in recesiune, din cauza celui mai redus pret al petrolului din ultimii doi ani, potrivit analistilor intervievati de Bloomberg, relateaza Mediafax.

Romania ar putea bloca ratificarea Acordului UE-Canada din cauza problemei vizelor

Romania si Bulgaria ar putea bloca ratificarea Acordului de liber-schimb UE-Canada, din cauza mentinerii vizelor canadiene pentru cele doua tari, afirma diplomati citati de agentia The Canadian Press.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )