Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un ministru britanic a demisionat dupa ce i-a trimis fotografii si mesaje cu continut sexual explicit unei jurnaliste

Adevărul Adevărul,
Un ministru britanic a demisionat dupa ce i-a trimis fotografii si mesaje cu continut sexual explicit unei jurnaliste

Brooks Newmark, ministru pentru Societatea Civila in Guvernul de la Londra, a anuntat sambata ca demisioneaza, dupa ce s-a aflat ca i-a trimis fotografii explicite cu el insusi unei jurnaliste a tabloidului Sunday Mirror sub acoperire. continuă pe Adevărul

Un ministru britanic A DEMISIONAT din cauza unui SCANDAL SEXUAL

Un membru al Guvernului britanic a demisionat, sambata, cu o zi inainte de publicarea de catre tabloidul Sunday Mirror a unui articol care dezvaluie ca acesta a trimis mai multe fotografii cu caracter sexual.

Un ministru britanic demisioneaza din cauza unor fotografii cu caracter sexual explicit

Un membru al Guvernului britanic a demisionat, sambata, cu o zi inainte de publicarea de catre tabloidul Sunday Mirror a unui articol care dezvaluie ca acesta a trimis mai multe fotografii cu caracter sexual explicit unui jurnalist ce se prezentase drept o simpatizanta a sa.

Un afacerist american a demisionat dupa ce fiica sa i-a prezentat o lista cu evenimente importante din viata ei pe care el le-a ratat

Un cunoscut om de afaceri din America, Mohame El-Erian, si-a prezentat demisia de la conducerea unui important fond de investitii dupa ce fiica sa i-a prezentat o lista cu 22 de evenimente din viata ei pe care el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )