Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Apararii, Mircea Dusa: Luni vor fi inaugurate lucrarile la scutul-antiracheta de la Deveselu

Adevărul Adevărul,
Ministrul Apararii, Mircea Dusa: Luni vor fi inaugurate lucrarile la scutul-antiracheta de la Deveselu

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a anuntat joi la Sibiu ca la inceputul saptamanii viitoare vor fi inaugurate lucrarile la scutul antiracheta de la Deveselu. continuă pe Adevărul

Ministrul Apararii: Luni vor fi inaugurate lucrarile la scutul-antiracheta de la Deveselu

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a anuntat joi la Sibiu ca la inceputul saptamanii viitoare vor fi inaugurate lucrarile la scutul antiracheta de la Deveselu.

Bobocii Academiei Fortelor Terestre depun joi juramantul in prezenta ministrului apararii, Mircea Dusa

Cei 207 boboci ai Academiei Fortelor Terestre, 43 de fete si 164 de baieti, vor depune juramantul militar joi, 24 octombrie, in Piata Mare a Sibiului.

Dusa: Lucrarile la baza de la Deveselu incep luni.

Lucrarile la baza de la Deveselu, judetul Olt, vor incepe de luni, a anuntat ministrul Apararii, Mircea Dusa, relateaza Mediafax. Va anunt in premiera ca, luni, la Deveselu, impreuna cu partea americana, cu partenerii din Statele Unite, de la Pentagon, de la Ministerul Apararii, vom inaugura la Deveselu lucrarile la acea locatie, la ceea ce dumneavoastra cunoasteti ca scut anti-racheta, dar, de fapt, este vorba despre interceptari de rachete balistice, lucrare care trebuie sa se realizeze in .

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, asteptat la Arad

La Arad se va sarbatori cum de cuvine Ziua Armatei Romane, mai ales ca este asteptat si Ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Ministrul Apararii Nationale: Statul roman va achizitiona avioanele de vanatoare F-16 pana la finalul anului 2017

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat ca pachetul privind capabilitatea de aviatie de vanatoare, care cuprinde si achizitia de aeronave F-16, este programat sa se realizeze pana spre sfarsi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )