Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa: Vom avea militari permanent, prin rotatie, pe flancul estic al NATO si al UE

B1 B1,
Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa: Vom avea militari permanent, prin rotatie, pe flancul estic al NATO si al UE

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, la Poligonul Smardan din judetul Galati, ca, in cursul acestui an, pe flancul estic al NATO si al Uniunii Europene se vor afla permanent. continuă pe B1

VIDEO Ministrul Mircea Dusa a dat alarma la Divizia 2 Infanterie Getica. Peste 3.000 de militari au fost mobilizati pentru un exercitiu multinational

Peste 3. 000 de militari din cadrul Diviziei 2 Infanterie Getica au fost mobilizati marti seara la un amplu exercitiu de alarmare. Activitatea a fost ordonata de catre ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, iar verificarea modului de desfasurare a acesteia este efectuata impreuna cu seful Statului Major General, gen. lt. Nicolae Ciuca. Este primul exercitiu de amploare organizat in Romania dupa o intrerupere de 6 ani.

Mircea Dusa: Statele occidentale vor avea permanent militari dislocati in Romania, pe flancul estic al NATO

Statele occidentale membre ale NATO vor avea permanent militari in Romania, intrucat tara noastra se afla pe flancul estic al Aliantei. Tarile occidentale vor trimite militari in Romania prin rotatie, de-a lungul intregului an 2015, a anuntat astazi ministrul Apararii, Mircea Dusa. Dislocarea militarilor occidentali pe teritoriul Romaniei se face in baza planului de reasigurare aprobat la summitul NATO din Tara Galilor, a explicat ministrul Apararii.

Ministrul Apararii: Militarii ucraineni raniti in conflictul din estul tarii, tratati in spitalele romanesti

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a afirmat ca mai multi medici romani au mers la Kiev, in Ucraina, pentru trierea ranitilor, iar zece dintre acestia vor fi adusi si tratati in spitale militare din.

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

Ministrul apararii german, mesaj dur: Nu subestimati capacitatea de REACTIE rapida a NATO!

Nimeni nu trebuie sa subestimeze capacitatea NATO de reactie rapida, a declarat marti, la Tallinn, ministrul german al apararii Ursula von der Leyen, referitor la temerile legate de ambitiile militare ale Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )