Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Dusa: Statele occidentale vor avea permanent militari dislocati in Romania, pe flancul estic al NATO

România Liberă România Liberă,
Mircea Dusa: Statele occidentale vor avea permanent militari dislocati in Romania, pe flancul estic al NATO

Statele occidentale membre ale NATO vor avea permanent militari in Romania, intrucat tara noastra se afla pe flancul estic al Aliantei. Tarile occidentale vor trimite militari in Romania prin rotatie, de-a lungul intregului an 2015, a anuntat astazi ministrul Apararii, Mircea Dusa. Dislocarea militarilor occidentali pe teritoriul Romaniei se face in baza planului de reasigurare aprobat la summitul NATO din Tara Galilor, a explicat ministrul Apararii. continuă pe România Liberă

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa: Vom avea militari permanent, prin rotatie, pe flancul estic al NATO si al UE

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, la Poligonul Smardan din judetul Galati, ca, in cursul acestui an, pe flancul estic al NATO si al Uniunii Europene se vor afla permanent.

VIDEO Ministrul Mircea Dusa a dat alarma la Divizia 2 Infanterie Getica. Peste 3.000 de militari au fost mobilizati pentru un exercitiu multinational

Peste 3. 000 de militari din cadrul Diviziei 2 Infanterie Getica au fost mobilizati marti seara la un amplu exercitiu de alarmare. Activitatea a fost ordonata de catre ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, iar verificarea modului de desfasurare a acesteia este efectuata impreuna cu seful Statului Major General, gen. lt. Nicolae Ciuca. Este primul exercitiu de amploare organizat in Romania dupa o intrerupere de 6 ani.

Elevii vor avea drept de vot in sedintele Consiliului de administratie din licee

Reprezentantul elevilor, care a implinit 18 ani, va face de acum inainte parte din consiliile de administratie ale liceelor si va avea drept de vot. Senatul a dat vot final pe un proiect care modifica legea educatiei: acesta a fost aprobat cu 98 de voturi pentru si 2 impotriva. Propunerea legislativa a fost initiata de catre Asociatia Elevilor din Constanta, care a depus-o la Camera Deputatilor in decembrie 2014, unde a fost semnata de 48 de deputati si senatori, anunta elevii intr-un comunicat remis HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )