Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora. Cum vor functiona gradinitele de stat in scenariul galben si rosu

Playtech Playtech,
Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora. Cum vor functiona gradinitele de stat in scenariul galben si rosu

Ministrul Educatiei vine cu informatii noi cu privire la programul gradinitelor, odata cu redeschiderea scolilor. in vreme ce scolile vor fi redeschise fizic doar in zonele unde situatia epidemiologica o permite, gradinitele par sa aiba regim special. Ce trebuie sa stie parintii Sorin Campeanu a fost invitat in cursul serii de duminica in cadrul emisiunii . continuă pe Playtech

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

Moderna, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Au spus adevarul: Dezvoltam altul

Moderna recunoaste ca serul anti-covid-19 pe care il produce genereaza mai putini anticorpi impotriva tulpinii din Africa de Sud. Dezvoltam un vaccin alternativ. Anuntul Moderna despre vaccinul anti-covid-19: serul genereaza mai putini anticorpi contra tulpinii din Africa de Sud Din studiile efectuate de compania Moderna se arata ca vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de firma americana .

Anunt de ultima ora de Tarom: ce trebuie sa stii daca ti-ai planificat un zbor cu compania

Tarom vine cu un anunt pentru toti pasagerii care au planificat calatorii in urmatoarea perioada. Tarom vine cu un anunt pentru pasagerii cursei TAROM RO361 Bucuresti OTP - Amsterdam AMS,.

Ministrul Educatiei anunta ca 168.000 de angajati din sistem vor sa se vaccineze

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca un numar de 168. 000 de persoane din sistem.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Profesorii nu sunt obligati sa se vaccineze

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 ca profesorii nu vor fi obligati sa se vaccineze, deoarece nu exista aceasta obligativitate.

Cine are ultimul cuvant cu privire la redeschiderea scolilor. Ministrul Educatiei: Daca discutam de deschiderea scolilor versus deschiderea restaurantelor, eu intelegpierderile suferite de HoReCa, insaaleg deschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca prioritara este redeschiderea scolilor, insa in acest context, dreptul la sanatate, conditiile sanitare, evolutia epidemiologica vor avea intaietate, din p.

Informatii de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Ce se intampla, de fapt, in culise

Un alt subiectfierbinteal acestor zile de inceput de an, este inceperea scolii, fizic, din 8 februarie. Desi, practic, sistemul este nepregatit, Sorin Cimpeanu si Florin Citu anunta revenirea in clase din 8 februarie. in acelasi timp, Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, spune ca se cam grabesc lucrurile. Deja, mai spune Cimpeanu, s-au luat in calcul diferitele .

Meteo. Urgia s-a abatut asupra Romaniei. Avertisment ANM de ultima ora

Avertizare meteo din partea ANM care au emis un cod galben de vant si ninsori, care va intra in vigoare incepand de luni de la ora 10. Conform meteorologilor mare parte din tara va fi afectata de vant, pe toata durata zilei. Intensificarile vor atinge viteze de 45 pana la 55 kmh. Intensificarile vantului sunt .

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla in salile de clasa dupa revenirea elevilor. Anuntul de ultima ora

Noi vesti pentru parinti si elevi! Schimbarile din salile de clasa dupa revenirea elevilor la scoala, in contextul pandemic. Anuntul de ultima ora al autoritatilor! Cum vor sta scolarii in banci si ce reguli trebuie sa respecte? An scolar 202o-2021. Modificarile din salile de clasa Modificari uriase pentru elevi la reintoarcerea acestora in salile de .

Ministrul Educatiei: 6.000 de angajati din invatamant s-au vaccinat deja. 80.000 de angajati sunt programati pentru vaccinare, sunt inscrisi in platforma

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat duminica seara ca tot mai multi angajati din invatamant si-au manifestat dorinta de a se vaccina. 000 dintre acestia au fost deja vaccinati, iar 80. 000 su.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )