Libnet.ro
UNICEF

01:06

Moderna, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Au spus adevarul: Dezvoltam altul

Playtech Playtech,
Moderna, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Au spus adevarul: Dezvoltam altul

Moderna recunoaste ca serul anti-covid-19 pe care il produce genereaza mai putini anticorpi impotriva tulpinii din Africa de Sud. Dezvoltam un vaccin alternativ. Anuntul Moderna despre vaccinul anti-covid-19: serul genereaza mai putini anticorpi contra tulpinii din Africa de Sud Din studiile efectuate de compania Moderna se arata ca vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de firma americana . continuă pe Playtech

Specialistul Romaniei, anunt de ultima ora despre relaxarea restrictiilor. Cand vom reveni la o viata normala

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit in cursul zilei de joi despre momentul in care romanii isi vor putea relua iar viata dinaintea pandemiei. Specialistul a atras atentia, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetatenii vaccinati trebuie sa il aiba pentru o perioada de timp. Romania are nevoie de o imunizare .

Informatii de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Ce se intampla, de fapt, in culise

Un alt subiectfierbinteal acestor zile de inceput de an, este inceperea scolii, fizic, din 8 februarie. Desi, practic, sistemul este nepregatit, Sorin Cimpeanu si Florin Citu anunta revenirea in clase din 8 februarie. in acelasi timp, Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, spune ca se cam grabesc lucrurile. Deja, mai spune Cimpeanu, s-au luat in calcul diferitele .

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora. Cum vor functiona gradinitele de stat in scenariul galben si rosu

Ministrul Educatiei vine cu informatii noi cu privire la programul gradinitelor, odata cu redeschiderea scolilor. in vreme ce scolile vor fi redeschise fizic doar in zonele unde situatia epidemiologica o permite, gradinitele par sa aiba regim special. Ce trebuie sa stie parintii Sorin Campeanu a fost invitat in cursul serii de duminica in cadrul emisiunii .

Anunt de ultima ora de Tarom: ce trebuie sa stii daca ti-ai planificat un zbor cu compania

Tarom vine cu un anunt pentru toti pasagerii care au planificat calatorii in urmatoarea perioada. Tarom vine cu un anunt pentru pasagerii cursei TAROM RO361 Bucuresti OTP - Amsterdam AMS,.

SUA, aproape de razboi cu China? Cum va fi Romania afectata, informatii de ultima ora

Se pare ca relatiile dintre Statele Unite si China sunt din ce in ce mai tensionate. Cu toate acestea, ce legatura are Romania in acest conflict. Ce parere au analistii romani despre aceasta situatie? SUA, aproape de razboi cu China? Cum va fi Romania afectata Potrivit analistului financiar Adrian Mitroi, Romania prinsa in competitia dintre .

Anna Lesko e disperata. Mama ei are covid-19 a doua oara. Informatii de ultima ora

Anna Lesko a intervenit prin Skype in emisiunea La Maruta pentru a vorbi despre cele mai recente evenimente triste din viata sa. Dupa ce sora si sotul ei au fost infectati cu COVID-19, mama sa se lupta pentru a doua oara cu acest virus. Este cumplit ce se intampla cu ea. A slabit enorm. Este .

EXCLUSIV Ce a patit Toni Grecu in spital. Informatii de ultima ora, vedeta e internata de 10 zile

Actorul Toni Grecu 61 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti artisti de umor de dupa 1990, cu sute de aparitii la tv si pe Internet, si fondator al grupului Divertis, se afla internat, de zece zile, in spitalul bucurestean Matei Bals. Contactat, azi, de reporterii impact. ro, Toni Grecu, diagnosticat cu Covid-19, ne-a declarat: Fata .

Vom mai organiza EURO la Bucuresti, in acest an? UEFA a venit cu o decizie de ultima ora pentru Romania

Criza de la nivel mondial generata de pandemia de COVID-19 a ridicat ipoteza conform careia Romania ar urma sa piarda organizarea lui EURO la Bucuresti. Forul european a venit cu decizii de ultima ora, prin.

Meteo. Urgia s-a abatut asupra Romaniei. Avertisment ANM de ultima ora

Avertizare meteo din partea ANM care au emis un cod galben de vant si ninsori, care va intra in vigoare incepand de luni de la ora 10. Conform meteorologilor mare parte din tara va fi afectata de vant, pe toata durata zilei. Intensificarile vor atinge viteze de 45 pana la 55 kmh. Intensificarile vantului sunt .

Kaufland Romania face asta pentru toti angajatii. Decizia de ultima ora, ce se intampla in magazine

Unul din cele mai iubite magazine de la noi vine cu o veste importanta pentru angajatii sai. Ce se intampla in lantul de magazine precizat si care e decizia de ultima ora luata de sefi? Kaufland, decizie importanta in privinta angajatilor sai Celebrul lant de magazine Kaufland provoaca un cutremur pe piata supermarket-urilor din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )