Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul Mediului a convocat comitetul pentru situatii de urgenta, dupa incendiul de langa Cernobil. Gratiela Gavrilescu: Ne intalnim preventiv (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Mediului a convocat comitetul pentru situatii de urgenta, dupa incendiul de langa Cernobil. Gratiela Gavrilescu: Ne intalnim preventiv (VIDEO)

Comitetul de urgenta din cadrul Ministerului Mediului se va reuni la ora 17:00, in urma incendiului de la Cernobil, care a fost deja stins. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca nu s-a primit nicio. continuă pe B1

Ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a predat primul lot de autospeciale Dacia Duster destinate inspectoratelor pentru situatii de urgenta

Ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a predat miercuri, in cadrul unei ceremonii in fata sediului MAI, primul lot de autospeciale Dacia Duster destinate inspectoratelor pentru situatii de urgenta. Cele 156.

Fumul degajat de incendiul de la Cernobil nu ajunge in Romania. Ministrul Mediului, despre nivelul de radioactivitate din zona

10 - Fumul degajat de incendiul de la Cernobil nu va ajunge in Romania, in urmatoarele 72 de ore, focul fiind localizat si stins de autoritatile ucrainiene, a anuntat ministrul Mediului Gratiela.

Simona Man, liderul PPDD, a fost retrasa de la sefia Autoritatii pentru Turism, imediat dupa ce a inspectat litoralul

Simona-Allice Man, presedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu, a fost retrasa de premierul Victor Ponta de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism, imediat dupa ce aceasta a inspectat daca litoralul este pregatit pentru sezonul estival, demiterea fiind ceruta anterior de patronate, informeaza Mediafax. Decizia de eliberare a Simonei Man a fost semnata miercuri de seful Guvernului.

Volkswagen ar putea primi unda verde pentru Formula 1, dupa demisia lui Piech

Grupul Volkswagen ar putea intra in Formula 1, dupa ce principalul opozant al acestui lucru, presedintele Ferdinand Piech, si-a dat demisia, dupa 20 de ani la varful grupului auto.

Comisie de ANCHETA pentru portul Constanta, dupa sesizari repetate

Camera Deputatilor face comisie de ancheta pentru activitatea din Portul Constanta. Parlamentarii vor sa afle cum au fost inchiriate terenurile de pe platforma portuara, dar si modul de stabilire a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )