Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul ucrainean de Externe: Aderarea la NATO nu este o prioritate pentru Ucraina

Antena3 Antena3,
Ministrul ucrainean de Externe: Aderarea la NATO nu este o prioritate pentru Ucraina

Aderarea la NATO nu este o prioritate pentru Guvernul ucrainean, dar Kievul doreste ajutorul Aliantei Nord-Atlantice pentru consolidarea capacitatilor sale de aparare, a declarat marti ministrul ucrainean de. continuă pe Antena3

10 ani de la aderarea la NATO. MAE: Dupa 10 ani in NATO, Romania este un stat democratic, ferm ancorat la valorile euro-atlantice

Aderarea la NATO a reprezentat un moment istoric pentru Romania, atat prin prisma consacrarii apartenentei la sistemul de valori euro-atlantice, cat si prin asigurarea celor mai puternice garantii de securitate din istoria contemporana a Romaniei, spre beneficiul direct al cetatenilor romani si pentru dezvoltarea democratica, stabila si prospera a societatii romanesti, a declarat ministrul de Externe Titus Corlatean sambata, cu ocazia implinirii a 10 ani de cand Romania a devenit stat membru cu drepturi depline al Aliantei Nord-Atlantice. Dupa 10 ani in NATO, Romania este un stat democratic, ferm ancorat la valorile euro-atlantice, parte a celei mai puternice si de succes organizatii politico-militare din istoria contemporana, mai arata MAE, intr-un comunicat. Si ministrul Afacerilor Interne, viceprim-ministru pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, a transmis sambata un mesaj militarilor romani participanti la misiunile desfasurate sub egida NATO: Anul 2004 este unul dintre cei mai importanti ani ai politicii externe romanesti, incepand din 1989 si pana in prezent, afirma Gabriel Oprea.

Arseni Iateniuk: Ucraina este pregatita pentru negocieri cu Rusia.

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a declarat, vineri seara, ca Ucraina este pregatita sa initieze negocieri cu Rusia, apreciind totusi ca, in opinia sa, Moscova este un agresor care s-a comportat ca un bandit inarmat, relateaza Mediafax. Suntem pregatiti pentru negocieri cu Rusia), pregatiti sa intretinem in conditii egale relatii economice intre statele noastre, a afirmat premierul ucrainean, intr-o emisiune televizata. Totodata, potrivit agentiei UNIAN, el a calificat actiunile .

Ucraina este pregatita pentru negocieri cu Rusia

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a declarat, vineri seara, ca Ucraina este pregatita sa initieze negocieri cu Rusia, apreciind totusi ca, in opinia sa, Moscova este un agresor care s-a comportat ca un bandit inarmat, relateaza agentiile Itar-Tass si UNIAN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )